Nu cereti mult ,ca nu am bani multi

Contactatima prin PM sau sebastis81@yahoo.com
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
sebastis81 scrie:Cumpar 4 buc Mulinete hakuyo td 6000 SH
Nu cereti mult ,ca nu am bani multi
Contactatima prin PM sau sebastis81@yahoo.com
Deci domnul utilizator osc1or care era revoltat acuma 2 luni ca nu a fost anuntat de refuzul comenzii, sa razbunat pe mine, dar aicea invers au fost rolulile el a promis ca rezerva pt mine( dar nu stiu la el ce inseamna rezervare) dar totusi a refuzat sa trimita cele 3 mulinete (pe care cica mi lea rezervat) desigur FARA SA MA ANUNTE, dar nu m-am suparat pe el ca nici el nu a fost ofticat din cauza lipsei de comunicare din anuntului lui cu swingerii.osc1or scrie:Re: Vand set 4 swingere Hakuyo MK2 Lumino - 90 lei!! valabil in continuare
userul care m-a rugat sa rezerv swingerii pana in seara asta "si-a luat fox" si a "uitat" sa ma anunte...
osc1or scrie:salut,sebastis81 scrie:in fine acuma am vb cu amicul meu si a zis ca daca ii bine 550 cu tot cu transport atuncea poti sa trimiti deja vineri data de 12 ca lunea le si scoate.sebastis81 scrie:ar trebuii sa trimiti niste poze cu ele
si 2 intrebari?
1. 550 ii ok cu tot cu transport?
2. si daca poti sa le rezervi pana pe 17 (ca atuncea primeste prietenul meu salarul)?
cu stima astept raspuns
Numai sa trimiti niste poze inainteosc1or scrie:salut,
da-mi o adresa de e-mail sa iti trimit pozele
p.s. iti pot tine mulinetele pana pe 17 dar mai jos de 550 lei + transport nu le las.sebastis81 scrie:Am vazut pozele
OK atuncea ne-am inteles,
ramane pe 17, sau chiar mai repede, te anunt eu , si atuncea iti dau si datele amicului meu, dar daca tot plateste si transportul atuncea sa fie cu verificare.
OK?
TOT RESPECTUL
sebastis81 scrie:Salut.
Am revenit, cu datele amicului:
Nume: xxxxxxxxxxxx
Str.: xxxxxxxxxxxxxxx
Tel. xxxxxxxxxxxxx
cod postal: xxxxx
Poti sa trimiti linistit mulinetele ca deja ii nerabdator sa le aiba in curtea lui![]()
Astept raspuns.
Cu stima si rspect.
si la 5 zile dupa ce ne-am inteles la pret si data livrarii ai raspuns tu la insistenele mele ( ca nu stiam ca ai trimis sau nu pachetul nu de alta dar erau banii pregatiti)sebastis81 scrie:ai trimis mulinetele?sebastis81 scrie:Salut.
Am revenit, cu datele amicului:
Nume: xxxxxxxxxxxxxx
Str.xxxxxxxxxxxxxx
Tel. xxxxxxxxxxxxx
cod postal: xxxxxxxxxxx
Poti sa trimiti linistit mulinetele ca deja ii nerabdator sa le aiba in curtea lui![]()
Astept raspuns.
Cu stima si rspect.
deci cum a fost?osc1or scrie:Salut,
Cu parere de rau te anunt ca mulinetele nu mai sunt disponibile pentru vanzare.
Imi pare rau daca te-am incurcat in vreun fel.
O zi buna.