cumpar piulita/prindere plastic pentru pat pliant

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

mihaiboaca
Puncte: 0

cumpar piulita/prindere plastic pentru pat pliant

Mesaj de mihaiboaca »

Buna ziua,
Am achizitionat acum 3 ani un pat pliant.
Din nefericire am reusit sa pied una din cele 2 piulite(prinderi) de plastic.
Cine are de vanzare asa ceva sau cine stie un loc de unde pot cumpara.
Din ce am vazut aceste piulite sunt universale, acelasi STAS indiferent de marca.

mihaiboaca

Re: cumpar piulita/prindere plastic pentru pat pliant

Mesaj de mihaiboaca »

nimeni nu ma poate ajuta?

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Rog toti baietii de pe Crapmania sa-i raspunda baiatului daca puteti sa-l ajutati.

Eu nu pot! :D
Valentin Dumitru

mihaiboaca

Mesaj de mihaiboaca »

multumesc :D

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Am avut si eu nevoie de piesa pe care o cauti tu. Solutia care am gasit-o dupa 2 saptamani de cautari: am cumparat un pat nou.
C. S. PELICANUL

claudiue

Mesaj de claudiue »

Nici eu nu te pot ajuta dar cu siguranta se va gasi cineva sa te ajute! Ca doar suntem multi rau pe aici...

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Mihai, cauta un strungar bun, care sa aiba si ceva poliamida prin magazia de scule si se rezolva problema. Ar mai fi o rezolvare, nu stiu de unde esti, dar aici in Timisoara este firma RollingSistem, comercializeaza tot felul de rulmenti si alte chestii. Tot ei au si o scula profesionala, un strung automatizat, precum si tot felul de materiale, poliamide, teflonuri, etc.si-ti confectioneaza tot ce doresti. Poate gasesti o asemenea firma si in zona ta, te duci cu cealalta piulita ca model si-ti face alta identica. :wink:
Fir intins

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Nu va ambalati ca va explic eu cum se face. Am invatat chestia asta in facultate cand turnam basoreliefuri in ghips, si mi s-a aprins becul urmarind un betiv la lucru:

Ungi din belsug filetul cu untura, ceara de parchet, parafina topita sau ce vrea sufletu tau, si peurma amesteci 2-3 pachete de poxilina. Faci din ele un carnacior mai de doamne-ajuta si-l presezi pe filet cu o miscare ferma. Pana sa apuce sa se-ntareasca ii dai un fel de forma rotunjoara si l-ai lasat acolo pana incremeneste. Important e sa lasi capatul filetului liber ca sa-l poti strange cum trebuie. Am vazut chestia asta la un italian. Nu conteaza ca era mort de beat si ca a amestecat poxilina cu scrum de tigara si alte chestii ce-i curgau din gura... important e ca pana mi-a facut factura de mana, piulita improvizata era gata! 8)
Legio - Patria Nostra !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

legio1083 scrie:Nu va ambalati ca va explic eu cum se face. Am invatat chestia asta in facultate cand turnam basoreliefuri in ghips, si mi s-a aprins becul urmarind un betiv la lucru:

Ungi din belsug filetul cu untura, ceara de parchet, parafina topita sau ce vrea sufletu tau, si peurma amesteci 2-3 pachete de poxilina. Faci din ele un carnacior mai de doamne-ajuta si-l presezi pe filet cu o miscare ferma. Pana sa apuce sa se-ntareasca ii dai un fel de forma rotunjoara si l-ai lasat acolo pana incremeneste. Important e sa lasi capatul filetului liber ca sa-l poti strange cum trebuie. Am vazut chestia asta la un italian. Nu conteaza ca era mort de beat si ca a amestecat poxilina cu scrum de tigara si alte chestii ce-i curgau din gura... important e ca pana mi-a facut factura de mana, piulita improvizata era gata! 8)

legio .........tu ce vinzi...........untura ,ceara de parchet sau parafina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps .mai ai racheta aia fox pe care ai modificat-o din una korda :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Deobicei lucrez fara factura. Nici statul italian nici cel roman nu au facut prea multe pt mine incat sa le dau cota parte din creatia mea artistica. Se face intrare pe factura la cateva panze iar restul raman in stand-by pana pleaca una de pe simeza. Ca la chitantierul de la balta! :lol:

Odata cu trecerea anilor am auzit ca memoria n-ar mai fi atat de ascutita... Racheta era FOX si am modificat-o ca pe Korda. Si da, o mai am! :wink:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”