Salut Vladut !
Ai reusit sa ma intristezi , abea azi am vazut pozele cu noul cort Senzor. Nu stiam ca e unul complet nou . Nu e mangleala dar asa e cand n-ai noroc , aseara nu am fost atent , eram si obosit si am crezut ca spui despre aceleasi corturi pe care le stiam dar la oferta ... Teapa ... Azi l-am primit pe ala smecher dar care are mici lipsuri (fara ventilatie pe spate , dar am o speranta ptr ca s-au inventat foarfeci si masini de cusut iar perdeaua e eftina

). Sa vezi ce aerisire ii trag , asta e , ma risc .
M-am cam intepat sper nu foarte mult dar oricum cortul asta nou de la voi are in plus fata de al meu aerisiri belea , e si mai mare (aici e cu dus intors , ca daca n-ai spatiu ...) si are si winterskin in aceeasi bani . Asta e , acum mergem inainte . Ma gandesc ca puteam alege chiar si un model mai nasol , macar asta e bun cat de cat , unii spun ca a facut chiar senzatie ... vom vedea .
Mult noroc si numai bine , ne vedem pe la magazin cand s-o reinnoi stocul de geci de la Prologic , alea cu GoreTex la jdemilioane , am inteles ca in doua saptamani le primiti . Salve !