Cumpar TRAKKER ARMO MKII 1 Man AQUATEXX

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Marinarul
Puncte: 0

Cumpar TRAKKER ARMO MKII 1 Man AQUATEXX

Mesaj de Marinarul »

Cumpar cort TRAKKER ARMO MKII 1 Man AQUATEXX nou sau foarte putin folosit aflat in stare foarte buna (poate sa fie si cu extended wrap).

0730 8888 17

Cristi , Bucuresti .

Marinarul

Cort Trakker Armo Mk II

Mesaj de Marinarul »

Subiect inchis , am gasit .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cristi vezi ca am pus poze cu noile corturi de la Senzor...si o sa-ti treaca de alte corturi ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marinarul

Cort

Mesaj de Marinarul »

Salut Vladut !

Ai reusit sa ma intristezi , abea azi am vazut pozele cu noul cort Senzor. Nu stiam ca e unul complet nou . Nu e mangleala dar asa e cand n-ai noroc , aseara nu am fost atent , eram si obosit si am crezut ca spui despre aceleasi corturi pe care le stiam dar la oferta ... Teapa ... Azi l-am primit pe ala smecher dar care are mici lipsuri (fara ventilatie pe spate , dar am o speranta ptr ca s-au inventat foarfeci si masini de cusut iar perdeaua e eftina :) ). Sa vezi ce aerisire ii trag , asta e , ma risc .

M-am cam intepat sper nu foarte mult dar oricum cortul asta nou de la voi are in plus fata de al meu aerisiri belea , e si mai mare (aici e cu dus intors , ca daca n-ai spatiu ...) si are si winterskin in aceeasi bani . Asta e , acum mergem inainte . Ma gandesc ca puteam alege chiar si un model mai nasol , macar asta e bun cat de cat , unii spun ca a facut chiar senzatie ... vom vedea .
Mult noroc si numai bine , ne vedem pe la magazin cand s-o reinnoi stocul de geci de la Prologic , alea cu GoreTex la jdemilioane , am inteles ca in doua saptamani le primiti . Salve !

cornel s.

Mesaj de cornel s. »

marinarul!

am extended wrap pentru el de vanzare nou, 600 lei ! astept pm daca te intereseaza.

Marinarul

Extended wrap

Mesaj de Marinarul »

Salut Cornel !

Extended wrap-ul e 600 lei tot nou (chiar nou) in magazin si cu criza asta cred ca se duce si mai jos . De ce l-as lua de la tine ? Zic si eu , fara suparare . Cortul e insa belea .

Spor !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”