Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
nu primesc si eu 1 raspuns?si eu sunt interesat de minciog
pret, dimensiuni tip de maner.
Nu ezita Razvane. E un schimb superFloroiuCiprian scrie:Buna seara am si eu o intrebare daca imi permiti sa ti-o pun!![]()
Un schimb cu o Dacia 1100,nu te-ar interasa!
Masina este in perfecta stare de functionare,este tunata,are jenti cu 2 spite,sistem de sunet cu magnetofon!
Mai multe detalii doar daca esti interesat!
doru_croc scrie:Nu ezita Razvane. E un schimb superFloroiuCiprian scrie:Buna seara am si eu o intrebare daca imi permiti sa ti-o pun!![]()
Masina este in perfecta stare de functionare,este tunata,are jenti cu 2 spite,sistem de sunet cu magnetofon!
doru_croc scrie:Nu ezita Razvane. E un schimb superFloroiuCiprian scrie:Buna seara am si eu o intrebare daca imi permiti sa ti-o pun!![]()
Adica sa iti sterg toate postarile tale?shimanobig scrie:doru_croc scrie:Nu ezita Razvane. E un schimb superFloroiuCiprian scrie:Buna seara am si eu o intrebare daca imi permiti sa ti-o pun!![]()
BRACONIERILOR ........![]()
![]()
![]()
ROG UN MODERATOR SA STEARGA CHIBITZII DIN PEISAJ![]()
![]()