Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Se poate si asa, numai ca veti mai plati si taxele de transport si de retur bani, ceea ce ar fi cam inca 50 lei. De unde sunteti? Poate rezolvam altfel.mirugrassu scrie:ramane 400 ? dar as dori o lista mai detailata. daca e posibil de trimis cu curierat.multumesc
Este perfect marti dimineata la McD Colentina. "Etc"-urile sunt, intr-adevar, in avantajul cumparatirului (alte "chestii" pe care nu le-am mai trecut in anunt). Pentru mai multe detalii ne putem auzi si la telefon, numarul meu este 0720 005555.mirugrassu scrie:am citit mai atent postarea dvs referitoare la sectiunea "diverse" si acum sunt lamurit. sunt din gl. si am inteles ca sunteti din BUC. cred ca marti ajung in buc. dar numai la intrare pana la mc.donald"s colentina , daca locuiti in zona ar fii perfect ,daca nu trimiteti cu curierul.P.S. mai sunt cateva etc.-uri acolo dar (sper) cred ca sunt in avantajul cumparatorului mai ales ca sunteti in lichidare de stoc
Se poate inchide.Ehud scrie:ACTUALIZARE
De vanzare, cu predarea in Bucuresti:
- Chub Snooper Carp, 12"/3,5lb/2 tronsoane + Sert Lecter * 4 seturi - 1200 lei;
- Baracuda Mustang 3903, 13"/3,5lb/3 tronsoane + Baracuda Sea Hawker J3F50 * 2 seturi - 400 lei;
Toate echipamentele au fost cumparate prin iunie-iulie anul trecut.
Relatii pe mail sau PM.