Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Adrian B
Puncte: 0

Mesaj de Adrian B »

eu nu sunt de parere ca : in pescuit totul consta in dotare sau cat de departe arunci plumbul pe malul baltii

Andrei Vladeanu...din postarile tale am observat ca esti pasionat de tenis de camp...cel putin asa mi se pare. Probabil ca Nadal joaca cu una dintre cele mai bune marci de rachete din lume. De ce n-ar juca cu una facuta la apaca?
Catch and Release

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mai baiatule,
ca sa n-o mai lungim, si sa nu mai intram in dizertatii inutile gen "apaca nu fabrica rachete de tenis", atentie mare:

nadal poate sa joace tenis si cu o racheta de la apaca
eu nu pot sa joc nici cu racheta lui nadal

sau, ca sa nu mai pierdem timpul,

hutchinson poate arunca foarte departe si cu lanseta TA
TU n-o sa arunci nicioadata cat hutchinson, cu lanseta lui!

sper ca am fost clar! :D
The One Team

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

ok.
In opinia mea Nadal nu poate castiga in fata lui Federer cu o racheta cumparata din metro cu 100lei.

In fata mea poate castiga si cu o paleta de pinpong. Cam asta vreau sa zic.
Va salut
Catch and Release

andrei vladeanu
Veteran

corect, prietene
sunt absolut de acord

numai ca in exemplul meu, tu nu erai adversarul lui nadal,
ci erai in povestea cealalta, cu lanseta lui hutchinson in mana! :shock:
The One Team

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Vorbind exclusiv de casting, si avand 2 mark hutchinson la intrecere, diferenta s-ar putea s-o faca lanseta mai performanta decat cealalta mai putin performanta. Deja ma simt stingher intre atatea discutii contradictorii, nu asta e stilul meu. O seara excelenta.
Catch and Release

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Costelus Casuneanu si-a luat Bugatti Veyron 1000 CP , cam vreo 300 cai peste Ferrari-ul lui Lewis Hamilton ..din surse neoficiale am auzit ca Costelus la provocat pe Hamilton la o liniutza pe Hungaroring pe 300 de Euro (bazat omu doar are 300 de cai in plus)..ma gandesc sa ma bag si eu la o Braila pt. al nostru ?..argumente ar avea solide :roll:

P.S. am luat in discutie caii dar nu ca sa priceapa iapa :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Adrian B scrie:Vorbind exclusiv de casting, si avand 2 mark hutchinson la intrecere, diferenta s-ar putea s-o faca lanseta mai performanta decat cealalta mai putin performanta. Deja ma simt stingher intre atatea discutii contradictorii, nu asta e stilul meu. O seara excelenta.
inca o data trebuie sa-ti dau dreptate la exemplul SF pe care il dai. imi pare rau ca te simti stingher. nu asta am urmarit, ci sa inteleaga lumea care e treaba cu lansetele scumpe. atata tot.

totusi, noi nu discutam despre clonarea lui mark hutchinson?!? :shock: :D
discutiile pe forumul acesta sunt pentru mark hutchinson? vrea sa-si cumpere lansete si nu stie ce sa aleaga? :wink:

o seara buna si tie!
The One Team

edwyn

Mesaj de edwyn »

cu respect Petrescu Cristi Edwyn

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

@Adrian B

Ai spus bine ca am ajuns fix in mijlocul unui conflict de interese si fiecare incearca sa convinga ca ciresele lui sunt mai carnoase si nu au viermi la mijloc . Cat se poate de firesc pana la urma . De aici si pana la provocari de casting si discutii contradictorii a fost numai un pas.

Spui ca am oscilat intr-o parte sau in alta ?!? Dar cand informatiile care ti se servesc sunt frumos impachetate , numai bune de rontait , clar contradictorii si mai mult sau mai putin interesate , ce poti sa faci in situatia mea ? Iar site-urile din Anglia trebuie si ele sa traiasca bine si asta nu e ieftin .

Dupa toate dizertatiile cat de cat m-am dumirit cum stau lucrurile . E limpede , si BMW-ul e scula si Audi merge ceas , dar totul e sa stii sa mergi cu ele si una peste alta , fiecare ajunge in service mai devreme sau mai tarziu in functie de sofer (daca nu sunt vicii de fabricatie) .

Eu pana la casting mai am de mancat ceva paine , si cum toata lumea e de acord , daca arunci pe malul celalalt nu inseamna obligatoriu ca iei peste , insa un material de calitate oricand iti ofera posibilitati de perfectionare , iti ofera rezerve la care apelezi in momente critice , iti da incredere si nu te limiteaza .

Oricum discutia a fost mai mult decat interesanta si tin sa multumesc tuturor celor care si-au exprimat opiniile sincere .

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Gabi
Te astept si stai linistit ca lansetele sunt in garantie.

ps.Daca la concursul de casting Silviu si Cosmin ar fi aruncat cu aceeasi lanseta ar fi castigat Silviu.Cosmin chiar a aruncat cu lanseta lui Silviu si nu a reusit mai mult de 190m.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”