HAKUYO MTX 12

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

december

HAKUYO MTX 12

Mesaj de december »

Vand 4 lansete Hakuyo MTX, 3,60m 3,5lb, 2 tronsoane, modelul cu gauri in mandrina.

Lansetele sunt foarte putin folosite sezonul trecut, a nu se confunda cu alte bete omorate prin concursuri, nadit, plumbi grei etc.

se vor vinde asftel:

4 bucati- 800 ron

pret bucata- 50 euro nediscutabil

ATENTIE: NU NEGOCIEZ PRETUL SI NU NEAPARAT CAUT SA SCAP DE ELE (CINE STIE MODELUL INTELEGE SI DE CE), LE DAU PT A LUA CEVA MAI AVANSAT CARE DESIGUR COSSSTA...

nu fac schimb, vanzarea se face numai in Bucuresti, cine le doreste se deplaseaza pt achizitie.

december

Re: HAKUYO MTX 12

Mesaj de december »

actualizare

december

Mesaj de december »

inca valabil

theblacksin
Puncte: 0

Mesaj de theblacksin »

pt publicitate studiati regulamentul forumului. va multumesc pt intelegere.
ofer 150 pe bucata

december

Mesaj de december »

pret bucata- 50 euro nediscutabil

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

december scrie:pret bucata- 50 euro nediscutabil
Prietene vezi ca pt publicitate studiati regulamentul forumului. va multumesc pt intelegere. la magazin sunt 230 ron nou noute :?: :?:

december

Mesaj de december »

altul...
pai bine mai Ciortanica, spune drept, nu tot tot la mine le gasesti mai ieftin?? :lol: :lol:
ia fa repejor o socoteala.
app. esti din aia cu "cumparatul", cu "duma" sau doar asa ai scris ca chestie ca nu mai rezistai?

darius123

Mesaj de darius123 »

,,altul'' ????? December, cu o asemenea atitutine nu o sa vinzi nimic, niciodata.Daca tu crezi ca pentru 20 lei la lanseta, se risca sa cumpere cineva de la tine o lanseta, folosita....te inseli.La ce reclama(,,CINE STIE MODELUL INTELEGE SI DE CE'') le faci, parca ai vinde ceva Century sau Free Spirit.Pui niste conditii(,,cine le doreste se deplaseaza pt achizitie'') de parca trebuie sa fim in limba dupa lansetele tale si am prins pe Dumnezeu de picioare cu o asemenea oferta.Vezi ca suntem in Romania...inca moneda nationala este Ron si nu Euro.Crezi ca 50 euro pare mai putin decat 210 ron.Spui ca nu cauti sa scapi de ele, dar faci actualizari cam dese.Putina diplomatie nu stica si putin mai mult respect pentru un posibil cumparator.Cu aroganta asta si aere de superioritate, nu ai sa faci nimic, niciodata.Conteaza mai mult respectul, decat sa castigi 30 lei in plus la o lanseta si sa astepti 10 ani sa primesti 50 EURO pe lanseta.Forinti nu merge?Spor la vanzare

december

Mesaj de december »

problema se pune altfel si din pctul meu de vedere o rezum cam asa:
- incerc sa vand ceva, pe care la randul meu am dat bani, nu le-am furat si nu mi le-a dat nimeni degeaba si din cate n-ai observat inca, nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine.
- acest topic este unul pt vanzari, nu trebuie nimeni sa-mi spuna ce am de facut si la cat sa vand, cu atat mai mult nu-si au locul comentarii de genul "dincolo era mai ieftin" din cel putin doua motive: astfel de argumente si comparatii rautacioase antivanzare, lipsite de minimum de eleganta nu se fac si cu atat mai mult chiar nu ma intereseaza daca a vazut cineva pe nu stiu unde ca ar costa nu stiu cat la x sau la y.
- ".... pt. 20 ron la lanseta..."- hm- pt 4 bucati sunt 80 ron ceea ce pt niste lansete aproape noi nu stiu cat de dezavantajos ar fi.
- "cine le doreste se deplaseaza pt achizitie"- mi se pare normal sa nu ma plimb prin oras cu ditamai snopul de bete in mana; in sfarsit cred ca esti de acord cu mine macar de data asta!
- treaba cu "suntem in Romania" e relativa prietene, uita-te in jur putin, lucram pe roni dar platim cu ron la cursul euro ff multe chestii inclusiv utilitati ( daca nu ma insel si aceste produse vin in valuta),dar nu ar fi asta o problema, daca te uitai putin ai fi vazut ca setul se vinde si in ron.
- o sa incerc sa fiu mai "dulce" in postari pt cei sensibili, pt mine e buna si varianta posturilor fara rost si sfarsit ( anuntul ramane sus in pag), insa consider ca e pacat sa transformam un topic de vanzari in balci si n-ar fi corect pt ceilalti useri care incearca sa vanda ceva.
- pt tine, fie, normal ca as vinde si in forinti.

december

Mesaj de december »

valabil

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”