Lansete Middy, mulinete Quantum, rod-pod Quantum

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Fisch

Re: Lansete Middy, mulinete Quantum, rod-pod Quantum

Mesaj de Fisch »

In primul rand Va multumesc pentru acuzatiile nedrepte aduse la adresa mea, gest frumos, insa permiteti-mi si mie dreptul la replica:
Eu am trimis produsul in cauza in stare intacta, fara niciun defect. Cand am predat produsul la Fan Courier, chiar am vorbit cu soferul despre continut, m-a intrebat daca contine ceva foarte fragil, gen sticla, si i-am zis ca nu e asa de fragil, dar nici nu rezista la greutati mari. Mentionez faptul ca pentru prima oara am facut anunt pe site, pentru prima oara am avut de lucru cu Fan Courier-ul.
A doua zi, surpriza: user-ul Ghigosss (domnul Alexandru Ghiga) m-a sunat, asa cum ne-am inteles ca ma suna in momentul receptionarii coletului si mi-a relatat faptul ca rod pod-ul este inpracticabil, este rupta, iar eu i-am zis ca trebuie clarificata la Fan Courier, altundeva n-avea unde sa se intample acest lucru neplacut.Am dat un telefon la curierat si doamna mi-a zis ca destinatarul trebuie imediat sa se apeleze la agentia lor si ei intocmesc un proces-verbal despre situatia de fapt. L-am sunat pe domnul, i-am zis ce am vorbit cu agentia, iar el mi-a zis ca nu crede ca s-a rupt din cauza transportului, este convins ca eu i-am trimis in starea asta. I-am zis ca el trebuie sa se apeleze la agentie in vedere intocmirii procesului-verbal, iar el m-a intrebat ce se va rezolva cu aceasta procedura. Agentia mi-a zis clar ca eu n-am ce face, destinatarul trebuie sa faca aceste demersuri, pe care nu le-a facut...in schimb, a solicitat ca eu sa raman cu rod-podul inutilizabil, pe care l-am trimis in stare normala de functionare, si sa-i returnez banii.Intreb pe cei de pe acest forum, nu asa e normal ca in cazul nu este nici el, nici eu vinovat de acest eveniment neplacut, ca sa fie intreprinse demersurile in vederea clarificarii cu Fan Courier-ul? Pentru acest lucru trebuia intocmit procesul-verbal strict la solicitarea destinatarului, iar el a ramas pasiv in privinta asta, iar ulterior nu se pot face reclamatii la Fan Courier.
Pe de alta parte, cei care ma cunosc, stiu foarte bine ca-s un om foarte cinstit, nu trebuie sa trimiteti o atentionare pe forum cu sloganul atentie teapa, nu ma caracterizeaza si nu sunt nevoit sa fac lucruri de acest gen, nici pentru suma asta mica, nici pentru alta suma mai mare.
In concluzie, eu sustin si imi dau cuvantul meu, am trimis rod pod-ul intact, fara niciun defect, problema a intervenit din cauza unei evenimente neimputabile mie (singura varianta, dupa parerea mea, este dauna in timpul transportului) si Va rog intr-un mod civilizat, daca nu V-ati apelat la agentia in vederea intocmirii procesului-verbal si pentru a clarifica situatia, sa nu incercati sa aduceti acuzatii nedrepte si fara temei la adresa mea.
Multumesc,
Cu respect,
Arthur Hauszlinger

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”