Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
mircead scrie:Atentie reduceri !!!
4xEnergoteam President Boilies DX Kevlar 3,90 ,3 lbs ,2 noi si 2 folosite dar in stare buna(una are zgarieturi minore)- 500 Ron - ASTA INSEAMNA JUMATATE DIN PRETUL DE LA MAGAZIN !!!;
3x Pokee Superior Carp Stalking,3,00 ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 225;
5xOkuma LB 670 bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-650;
4xHakuyo HK 90 ,tambur longcast,baitrunner, bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-410.
Motivul: am facut upgrade.
Vanzarile se fac numai la seturi asa cum le-am expus mai sus si PRETURILE SUNT FIXE.
Multumesc si fire intinse.
Scuze Mulineta Hakuyo HT 50 are pretul de 65 leimircead scrie:Lansetele ET si mulinetele Hakuyo s-au dat ,sa aduca numai bucurii si pesti mari cumparatorului.
Au mai ramas:
4 lansete Pokee Superior Carp Stalking,10 " ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 300;
5 mulinete Okuma LB 670 (sunt mulinetele mari nu cele mici - excelente la plantat sau la Dunare ) bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat , tamburii de rezerva sunt bobinati de asemenea cu fir textil Cormoran Strong dar mai subtire ,stare impecabila-650;
adaug si :
4 mulinete SPRO Super Long Cast 460 PRO ,Wormshaft sistem ,bobineaza superb firul ,frana micrometrica cu reglaj foarte fin, bobinate cu fir Ultima Distance de 28 ,mulinetele au vazut balta o data - 800;
1 mulineta Hakuyo HT 50 cu baitrunner si tambur Al longcast ,bobinata cu fir Gamagatsu fluo - total nepescuita -65.
Vanzarile se fac numai la seturi asa cum le-am expus mai sus si PRETURILE SUNT FIXE.
Multumesc si fire intinse
iata si ceva poze.mircead scrie:Operam ceva REDUCERI !!!!!!!
4 lansete Pokee Superior Carp Stalking,10 " ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 280;
5 mulinete Okuma LB 670 (sunt mulinetele mari nu cele mici - excelente la plantat sau la Dunare ) bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat , tamburii de rezerva sunt bobinati tot cu fir textil Cormoran dar mai subtire , stare impecabila-550;
4 mulinete SPRO Super Long Cast 460 PRO ,Wormshaft sistem ,bobineaza superb firul ,frana micrometrica cu reglaj foarte fin, bobinate cu fir Ultima Distance de 28 ,mulinetele au vazut balta o data - 800;
1 mulineta Hakuyo HT 50 cu baitrunner si tambur Al longcast ,bobinata cu fir Gamagatsu fluo - total nepescuita -65
Multumesc si fire intinse.