Lansete si mulinete Chub,Energoteam ,Hakuyo si FL

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: Lansete si mulinete Chub,Energoteam ,Hakuyo si FL

Mesaj de mircead »

Au mai ramas:
4xEnergoteam President Boilies DX Kevlar 3,90 ,3 lbs ,2 noi si 2 folosite dar in stare buna(una are zgarieturi minore)- 550;
3x Pokee Superior Carp Stalking,3,00 ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 240;
5xOkuma LB 670 bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-700;
4xHakuyo HK 90 ,tambur longcast,baitrunner, bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-440.
Motivul: am facut upgrade.
Vanzarile se fac numai la seturi asa cum le-am expus mai sus si PRETURILE SUNT FIXE.
Multumesc si fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Atentie reduceri !!!
4xEnergoteam President Boilies DX Kevlar 3,90 ,3 lbs ,2 noi si 2 folosite dar in stare buna(una are zgarieturi minore)- 500 Ron - ASTA INSEAMNA JUMATATE DIN PRETUL DE LA MAGAZIN !!!;
3x Pokee Superior Carp Stalking,3,00 ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 225;
5xOkuma LB 670 bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-650;
4xHakuyo HK 90 ,tambur longcast,baitrunner, bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-420.
Vanzarile se fac numai la seturi asa cum le-am expus mai sus si PRETURILE SUNT FIXE.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead scrie:Atentie reduceri !!!
4xEnergoteam President Boilies DX Kevlar 3,90 ,3 lbs ,2 noi si 2 folosite dar in stare buna(una are zgarieturi minore)- 500 Ron - ASTA INSEAMNA JUMATATE DIN PRETUL DE LA MAGAZIN !!!;
3x Pokee Superior Carp Stalking,3,00 ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 225;
5xOkuma LB 670 bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-650;
4xHakuyo HK 90 ,tambur longcast,baitrunner, bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-410.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

ET -urile si Hakuyo rezervate pana vineri.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Lansetele ET si mulinetele Hakuyo s-au dat ,sa aduca numai bucurii si pesti mari cumparatorului.
Au mai ramas:
4 lansete Pokee Superior Carp Stalking,10 " ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 300;
5 mulinete Okuma LB 670 (sunt mulinetele mari nu cele mici - excelente la plantat sau la Dunare ) bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-650;
adaug si :4 mulinete SPRO Super Long Cast 460 PRO ,Wormshaft sistem ,bobineaza superb firul ,frana micrometrica cu reglaj foarte fin, bobinate cu fir Ultima Distance de 28 ,mulinetele au vazut balta o data - 800;
1 mulineta Hakuyo HT 50 cu baitrunner si tambur Al longcast ,bobinata cu fir Gamagatsu fluo - total nepescuita -650.

Multumesc si fire intinse

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead scrie:Lansetele ET si mulinetele Hakuyo s-au dat ,sa aduca numai bucurii si pesti mari cumparatorului.
Au mai ramas:
4 lansete Pokee Superior Carp Stalking,10 " ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 300;
5 mulinete Okuma LB 670 (sunt mulinetele mari nu cele mici - excelente la plantat sau la Dunare ) bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat , tamburii de rezerva sunt bobinati de asemenea cu fir textil Cormoran Strong dar mai subtire ,stare impecabila-650;
adaug si :
4 mulinete SPRO Super Long Cast 460 PRO ,Wormshaft sistem ,bobineaza superb firul ,frana micrometrica cu reglaj foarte fin, bobinate cu fir Ultima Distance de 28 ,mulinetele au vazut balta o data - 800;
1 mulineta Hakuyo HT 50 cu baitrunner si tambur Al longcast ,bobinata cu fir Gamagatsu fluo - total nepescuita -65.

Multumesc si fire intinse
Scuze Mulineta Hakuyo HT 50 are pretul de 65 lei

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Operam ceva REDUCERI !!!!!!!

4 lansete Pokee Superior Carp Stalking,10 " ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 280;

5 mulinete Okuma LB 670 (sunt mulinetele mari nu cele mici - excelente la plantat sau la Dunare ) bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat ,stare impecabila-550;

4 mulinete SPRO Super Long Cast 460 PRO ,Wormshaft sistem ,bobineaza superb firul ,frana micrometrica cu reglaj foarte fin, bobinate cu fir Ultima Distance de 28 ,mulinetele au vazut balta o data - 800;

1 mulineta Hakuyo HT 50 cu baitrunner si tambur Al longcast ,bobinata cu fir Gamagatsu fluo - total nepescuita -65

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mircead scrie:Operam ceva REDUCERI !!!!!!!

4 lansete Pokee Superior Carp Stalking,10 " ,3,5 lbs nepescuite,inele SIC ,maner Duplon - 280;

5 mulinete Okuma LB 670 (sunt mulinetele mari nu cele mici - excelente la plantat sau la Dunare ) bobinate cu fir textil Cormoran Strong folosite de cateva ori la plantat , tamburii de rezerva sunt bobinati tot cu fir textil Cormoran dar mai subtire , stare impecabila-550;

1 mulineta Hakuyo HT 50 cu baitrunner si tambur Al longcast ,bobinata cu fir Gamagatsu fluo - total nepescuita -65

iata si ceva poze.
Fişiere ataşate
DSCF2579.JPG
DSCF2579.JPG (54.96 KiB) Vizualizat de 739 ori
DSCF2578.JPG
DSCF2578.JPG (55.46 KiB) Vizualizat de 739 ori
DSCF2568.JPG
DSCF2568.JPG (53.72 KiB) Vizualizat de 739 ori

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Continuare
Fişiere ataşate
DSCF2626.JPG
DSCF2626.JPG (39.29 KiB) Vizualizat de 739 ori
DSCF2622.JPG
DSCF2622.JPG (54.99 KiB) Vizualizat de 739 ori
DSCF2583.JPG
DSCF2583.JPG (55.45 KiB) Vizualizat de 739 ori

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Si continuare
Fişiere ataşate
DSCF2629.JPG
DSCF2629.JPG (48.41 KiB) Vizualizat de 739 ori
DSCF2628.JPG
DSCF2628.JPG (42.57 KiB) Vizualizat de 739 ori
DSCF2627.JPG
DSCF2627.JPG (44.45 KiB) Vizualizat de 739 ori

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”