Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
C_Alexandrescu scrie:Salut!
Sunt interesat de plumbii model "pierdut", dar cei care nu au vopseaua sarita. Am vazut in poze cativa plumbi "torpila" care par in regula. Daca ii vinzi doar pe cei nedeteriorati, te rog frumos sa imi spui cati ai, ce gramaj si care este pretul.
Multumesc.
Ma interesează setul 15. Cum facem?niku_doc scrie:Au ramas urmatoarele:
1) Pachet Boilies - 1kg CPK XXL tare + bile carlig XXL + pop-up belachan + pasta xxl + DIP plasma xxl + pelete 3d Belachan - toate noi, cumparate acum 2 saptamani din totalfising.
se adauga 2 cutii pop-up dinamite (banana si tigernuts) cateva cutii de pop-up cpk, mostrercrab, carpingclub, dip Scopex, dip Meet, bile de carlig Meet (tari, solubile si critic) - toate 170lei
3) Lanterna Boruit cu 2 seturi de acumulatori, incarcator de masina si incarcator de casa - 100lei
4) Lanterna Varta, cumparata acum 3 saptamani de la Glob Star, cu incarcator de casa - 150lei
5) Multifunctional 4in 1 - Topor/fierastrau/cutit/lopatica - 150lei
10) Plumbi pentru plantat, majoritatea 140gr - 24buc - 65lei
12) Leadcore pentru plumb pierdut 8buc + 1buc helicopter - 30lei
13) Plastice 2x Enterprise Tackle (una Spicy Crab cu Garlic si una Tuti frutti) in ele am bagat 6 seturi de boabe normale, diferite culori, 2 seturi de boabe rotunde si 2 seturi de boabe mammut +2 seturi de viermi artificiali - 100lei bonus cele 5sticlute CKP (garlic Av special, amur, miere, porumb)
14) - Crusha Korda + cantar + clesti de plantat x2buc - 75lei toate
15) - cutie cu accesorii de monturi, incarcata cu ~10 seturi de carlige FOX (4 sau 5 modele, marimi 2,4,5,6) Gardner Mugga 4 si 6, Korda Kurv, Korda Wide Gape 2, 4,6, Daiwa Black Widow 6, Accesorii plumbi pierdut, conuri, accesorii fox pentru monturi Helicopter (sunt suficiente pentru 12 monturi.... sunt cumparate acum 2 sapt) agrafe rapide multe seturi, varteje multe seturi, agrafe normale, tub pentru inel pe carlig, anouri, bile de cauciuc, stopere, etc + leadcore garner consumat max 5m din el + instrumente + ce se mai vede in poza - 200lei toate
Restul s-au vandut azi....