Asa cum spune si titlul vind diverse modele de momitoare cu autointepare pt pescuitul la crap clasic si feeder, impreuna cu mai multe modele de plumbi in-line, fixi cit si tip gripa.Toate modelele sunt ecologice 100% fiind acoperite cu vopsea siliconica (sau cum spun multi altii plastifiant) in combinatia verde,negru si maron, combinatie care cred eu este cea mai pretabila raportat la apele in care pescuim in tara noastra. Garantez calitatea mult superioara a produselor, finisajul impecabil si greutatea exacta a lor( multi stiu ca pe piata sunt ff multe modele care nu respecta greutatea cu pina la 10-12gr, in mod expres la cei in-line), fapt care cu siguranta va fi confirmat sau infirmat de cei care vor cumpara sau au cumparat de la mine.
Pt toate comenzile care depasesc suma de 100 ron asigur
transportul gratuit cu Fun Curier in toate orasele tarii clientii platind doar suma exacta si rambursul acesteia.
Pt comenzile mai mari de 100 buc sunt deschis la negociere si in unele cazuri sunt dispus la schimburi cu diferite produse de calitate.
Pt comenzi si alte
detalii doar MP sau contact direct la tel 0733925748 Levi
Se respecta gramajul indicat in prezentare! Plumbii pot avea un pic peste valoarea descrisa, dar niciodata sub!
La plasarea comenzilor, va rog sa atasati si datele de facturare.

- LISTA-PRETURI-PLUMBI-2018.jpg (1.98 MiB) Vizualizat de 4117 ori
Va multumesc tuturor.