daca are cineva de vanzare o punga de 4 kg de monster pursuit...m-am hotarat sa ies maine pe tancabesti...si magazinele sun inchise...astept un rasp...urgent:D
e cam putin monsetr pursuit...dar oricum multumesc mult...
intre timp am rezolvat...
baietii de la senzor au demostrat inca o data de ce merita toata stima,in special fane caruia ii raman dator de cinste...
topicul se poate inchide!
Tudor sosise pe balta cand inca mai eram si eu, impreuna cu prietenii Adi si Mircea, urmau sa-si monteze tabara ptr noapte ! S-au pus la Dinamo, sa le tinem pumnii si sa asteptam rezultatele !
Felicitari oricum ptr curaj si ca au ales sa-si petreaca noaptea pe balta in loc sa stea pe forumuri si sa dea sfaturi.... despre cum ar trebui abordat pescuitul crapului in februarie !
Nu la tine ma refeream, la capitolul zile petrecute pe balta stai foarte bine.....din pacate tu chiar nu dai sfaturi legate de pescuit, iti irosesti timpul cu certurile.... Pacat !
[quote="Vladut Mateianu"]Nu la tine ma refeream, la capitolul zile petrecute pe balta stai foarte bine.....din pacate tu chiar nu dai sfaturi legate de pescuit, iti irosesti timpul cu certurile.... Pacat ![/quote]
Nici eu nu ma refeream la mine. ..dar inteleg fixatia!!Ce sa fac mai Vladut, aici, pe site-ul asta, nu-mi mai permit.E plin forumul de sfaturi legate de pescuit! :lol:Mai ales din partea ta!Plus ca esti cel mai pasnic forumist! Ce rost mai are sa ma bag si eu la sfaturi ? Mai ales in situatia in care tu esti acum pe balta.
Te-ai mutat de la Vernescu pe Gorgan si plantezi la plaur.