Dupa cum spuneam mai devreme este greu de gasit un 4 x 4 suprem , mai ales ca am avut in vedere si un buget modic si am evitat sa amintesc de topuri gen : Hummer , Lincoln Navigator , Cadilac Escalade , Range Rover .
Am crezut ca e mai util sa ma opresc la o gama de preturi de la 22.000 CIP si pana pe la 35.000 , ceea ce oricum ptr orice pescar cu dare de mana tot reprezinta un efort de luat in seama (fie credit sau leasing) .
Ce mai vroiam sa adaug este faptul ca obligatoriu la asa o achizitie trebuie organizat cu dealerul respectiv un drive-test in care dupa experienta proprie de pana atunci , fiecare incepe sa realizeze in proportie de 60-70 % ce poate sa faca masina respectiva . Daca drive-testul are loc pe bulevard este irelevant ptr capacitatile off road ale masinii vizate .
Te pot ajuta prietenii dar nu cei care au vazut/auzit si ei pe la TV ci cei care macar o data au condus 10 km o masina 4x4 .
Marketingul este deosebit de rafinat cand e vorba de masini de acest tip ptr ca reprezinta o industrie care invarte f multi bani , deci trebuie trecut dincolo de reclama TV care iti promite ca o sa urci Everestul cu masina respectiva legat la ochi .
Ca si atunci cand achizitionezi o lanseta mai de soi si te scarpini de 3 - 400 de EUR pe buc , e bine sa fi pus mana pe ea si musai sa fi lansat de cateva ori ca sa o simti daca e ptr tine . Ca si drive-testul pe teren accidentat si cateva lansari cu lansete de top nu sunt usor de aranjat din pacate . De cele mai multe ori reclama prin diverse canale se impune si te face sa iei o decizie sau alta .
Din experienta acumulata pot sa spun ca marcile care fac 4x4 de vreo doua zeci de ani au confirmat asteptarile mai mereu .
Cum sunt relativ putine asemanari intre o lanseta de spinning si una de crap , tot asa si la 4 x 4 . Am terminat , sper ca nu v-am plictisit prea tare .
PS: alegeti ceva facut in Japonia ptr ca aveti de unde .