Vand Opel Astra Caravan (break), 1996, motor 1,4 benzina, 5 viteze, geamuri electrice, trapa, airbag, jante aliaj, servodirectie, servofrana, reglaj scaun sofer pe inaltime, inchidere centralizata, 60kw 80cai putere, provenienta Anglia, volan pe drepta. Are asigurare Anglia 30 de zile, verificare tehnica valabila pana in mai 2010, Road Tax (taxa de drum platita pt Anglia) pana in octombrie 2010. Amortizoare spate noi, baterie noua, carlig original cu instalatie elctrica cu 7 pini (pt rulota sau remorca). Am toate actele de origine la ea, contrat de vanzare cumparare, copie certificat, copie act identitate proprietar, certificatul original pe numele meu, certificat de export, carte tehnica originala a masinei, certificatul original al expertizei tehnice din anglia cu kilometri trecuti pe el. Nu este masina cu 1 milion de km dati innapoi la 100.000km. Masina arata bine, are o zgaraietura (fara sa fie infundata tabla) la aripa drepta spate, si cateva zgaraieturi minore pe caroserie. Tapiteria este impecabila, scaunele sunt ca noi, interiorul in stare f buna. Are vopsea originala, am cumparat-o direct de la proprietar, nu este masina furata sau cumparata de la dealerii “indieni”. Masina tehnic se prezinta bine, am mers 3000 de km cu ea in Anglia si Europa, nu mi-a facut nici o problema.
Este o masina perfecta pentru un pescar, foarte spatioasa si usor de intretinut, cu costurile cele mai mici la piese.
In urma cererei de consultanta facuta la RAR, am primit de la Bucuresti raspunsul oficial privind norma de poluare: motorul intra la euro 2. Cel care o va inmatricula nu trebuie sa mai plateasca acesta expertiza inca o data, la verificarea RAR..
Pret de vanzare 800 euro ( clasa euro 2, taxa de inamtriculare 470 euro).
Masina am cumpara-o cu 700 de lire (pretul este trecut pe contract), m-a mai costat pana in Romania aproape dublu fata de cat am dat pe ea (taxa feribot , asigurare, benzina etc).
Pt cei interesati trimit mai multe poze. Email: bingogabi@yahoo.com
Tel: 0756032277