brad scrie:Incearca cu lama pe lat nu pe lung...(ma refer la axul plumbului )stiu ca probabil nu intra in matrita dar ar fi mult mai eficient...asa poate aluneca pe fire mai usor....
Un an nou frumos....si felicitari inca o data ,faci o treaba excelenta, Brad
---------
zici asa ?
La acest capitol spun pas ( ma refer la acest tip de plumb).
Stau si ma intreb ce se intampla cu un peste daca se nimereste pe traiectoria acestui plumb very si cred ca nu ma insel.
Salut,
lamele din poza respectiva sunt prea lungi, o lama iesita 5mm este suficienta sa agate orice manunchi de fire....in privinta pestilor daca plumbul este folosit corect(tras foarte incet pentru a agata firele) nu cred ca pot atinge vreodata un peste cu atat mai putin sa-l raneasca.
Padurile de fire cu zecile de ace care ,,colecteaza"permanent alte si alte monturi( +boiles/porumb) sunt mult mai periculoase.
In privinta celor ramasi in apa, sunt mai periculosi pentru firele noastre decat pentru pesti, nu uitati de ,,campurile " de scoici cu mult mai taioase ca lamele respective , campuri in care pestii se hranesc intens.
ideal ar fi ca lacurile care au astefel de probleme sa fie igienizate periodic de administrator pentru a evita ranirea pestilor si inventiile noastre.
e o opinie personala, eu nu folosesc plumbii respectivi asa ca parerea nu este bazata pe experienta.
respect tuturor celor care se gandesc(macar ) la protejarea naturii.
Buna ziua mar interesa si pe mine 15 buc pufosenii inline de circa 120-140 gr.aveti si daca aveti cand pot da comanda,si totusi este posibil ca sa va mai comand si pentru colegi mei dar deocamdate ii iau doar pentru mine
o zi buna si care este pretul [tot 3,5 pufosi nu?]
dan24sdd scrie:Buna ziua mar interesa si pe mine 15 buc pufosenii inline de circa 120-140 gr.aveti si daca aveti cand pot da comanda,si totusi este posibil ca sa va mai comand si pentru colegi mei dar deocamdate ii iau doar pentru mine
o zi buna si care este pretul [tot 3,5 pufosi nu?]
Salut,
Varianta inline disponibila :
120 gr cu tulip pret 3.5 lei. vopsiti normal ( lucios) , varianta vopsita pufos 4.00 lei.
125 gr.cu tija pret 3.0 lei vopsit normal si 3.5 lei varianta pufoasa.