Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Reciteste ce scrie cu litere mari in postarea anterioara.gadjo scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da la avatar ce ai???![]()
![]()
Razvan Ulmeanu scrie:Reciteste ce scrie cu litere mari in postarea anterioara.gadjo scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da la avatar ce ai???![]()
![]()
Pana la urma ai sa intelegi.
Stiu Vladut am glumitVladut Mateianu scrie:Acum este in marea echipa de pe Iului Maniu ! Face Politehnica in urmatorii 5 ani....![]()
@gadjo
Discriminare ?![]()
Nu, nici vorba. Oricine baga mana in buzunar si plateste contractul, poate face ce postari doreste despre propriul magazin sau site de pescuit.....
"baga un ochi aici..."gadjo scrie:Stiu Vladut am glumitVladut Mateianu scrie:Acum este in marea echipa de pe Iului Maniu ! Face Politehnica in urmatorii 5 ani....![]()
@gadjo
Discriminare ?![]()
Nu, nici vorba. Oricine baga mana in buzunar si plateste contractul, poate face ce postari doreste despre propriul magazin sau site de pescuit.....Dar m-a bufnit rasul cum l-a certat pe om
![]()
nu am avut intentia sa cert pe nime !gadjo scrie:"baga un ochi aici..."gadjo scrie:Stiu Vladut am glumitVladut Mateianu scrie:Acum este in marea echipa de pe Iului Maniu ! Face Politehnica in urmatorii 5 ani....![]()
@gadjo
Discriminare ?![]()
Nu, nici vorba. Oricine baga mana in buzunar si plateste contractul, poate face ce postari doreste despre propriul magazin sau site de pescuit.....Dar m-a bufnit rasul cum l-a certat pe om
![]()
Da ce e ciclop![]()
![]()
![]()
putea sa-i explice mai frumos " wa casca ochii aici...."![]()
![]()
![]()
gata nu mai zic nimik ca nu-i mai cumpara omului sculele