Oferta s-a terminat in data de 15 02 2015 si nu se mai suplimenteza.
Incepind cu data de 20 02 2015 preturile sunt urmatoarele:
Sac mici pastrare
dimensiune:800-1000 cm
pret 17 ron.buc.
Sac mare pastrare
dimensiune:800-1350 cm
pret 25 ron.buc.
(la 3 saci o husa de pastrare ,sacii sunt cu snur si cu clema de inchidere a sacului)
Sac de bile mic
dimensiuni:400-400
pret:25 ron. buc
Sac de bile mare
dimensiuni:400-700
pret 35 ron. buc.
(Sacii sunt cu fermoar si pe miner au clema)
Sorin Daringa scrie:Se poate face o prezentare video la salteaua de primire?Multumesc frumos.
Saltea de primire tip cadita.
Este confectionata dintr-un material impermeabil cauciucat, buretata intregral cu burete de 2cm.
Cadrul este confectionat din bara de aluminiu , salteaua fiind foarte usoara , cantarind 3,7kg.
Dimensiuni:
-120cm. lungime
-70cm. latime
-45cm. inaltime
Pentru plan inclinat si denivelat talpile picioarelor se pot regla 2-4cm. Pe lungimea saltelei are arici pentru detasare totala de pe cadru, pentru spalare si uscare. SE OFERA GARANTIE 1 AN.
Astazi am intrat in posesia saltelei de receptie.Jos Palaria.Recomand tuturor.
Desi recunosc ca eram un pic exeptic inainte de a lansa comanda cu privire la cum va iesi,sunt mai mult decat multumit.Calitate foarte buna a materialelor.Timp de executie 3 zile.Dimensiuni mai mult decat satisfacatoare.Stabilitate excelenta.Si cel mai important pentru mine este felul in care se strange(sul.gen sac de dormit dar mai lung).Ocupa mai putin loc si poate fi transportata mai usor.
Apropo,am vazut si husele de protectie pentru cobre.Cele rigide.Imi plac.O sa revin cu o comanda in cel mai scurt timp.