Dupa cum am precizat si in celalalt anunt, si acest telefon provine tot din prelungirea unui contract, tot cu garantie 2 ani prin Vodafone, spre deosebire de celalalt, acesta inca nu a ajuns la mine, peste 4-7 zile am inteles ca ajunge, sunt valabile aceleasi conditii, nu-l desigilez decat in fata cumparatorului care este hotarat, pretul este 279 lei negociabil! Pentru poze, deocamdata nu am nici coletul ambalat ca sa- l pot fotografia macar asa...sper sa nu deranjez prea mult cu faptul cu aman cu cateva zile postarea unei imagini cu produsul sigilat...altfel...se poate suspenda temporar anuntul pana primesc produsul...multumesc pentru intelegere(mai ales in ultimele zile sunt satul de compatibilitati si incompatibilitati cu XP 2 pack, cu Android mai avansat decat softurile care permit aplicatii de salvare ale operatorului...oricum nu ma pricepeam prea bine...dar de la simplitatea si simplificarea pe care le clameaza aproape toata lumea despre modernizari si ultimele tehnologii...)!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!