Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
No coment cu incarcatul ca zici ca sunt rautacios. Eu nu as renunta la ele. Poate niste lectii de casting..,...?gaby_po23 scrie:Balista 4 lb 3.90 costome built. schimb cu lansete 3.60 de preferabil century , harrison sau rod . Dar nu ma deranseaza daiwa sau shimano. varf de gama. + diferenta din parte voastra.
Le dau deoarece nu pot sa le incarc !
...trebuia sa pui mana sa mananci spanac si stevie de cand erai mic !gaby_po23 scrie:....................
Le dau deoarece nu pot sa le incarc !
Ce pret ti-a ofertat Steve?miyagi scrie:Corect Samanoske!
Uite asa poate incepe o noua era. Eu tocmai i-am scris lui Steve sa-mi trimita 4 bucati, iar tu Gabi erai pe cale sa-mi distrugi mitul.
Inca il mai astept.Razvan Ulmeanu scrie:Ce pret ti-a ofertat Steve?miyagi scrie:Corect Samanoske!
Uite asa poate incepe o noua era. Eu tocmai i-am scris lui Steve sa-mi trimita 4 bucati, iar tu Gabi erai pe cale sa-mi distrugi mitul.
pai cat stai sa-ti raspunda Steve,vezi ca le are gabi la vanzare!miyagi scrie:Corect Samanoske!
Iti dai seama ca m-am gandit si la astea insa as vrea unele facute de ei si nu cu problemele de la "marele peste"samanoske72 scrie:pai cat stai sa-ti raspunda Steve,vezi ca le are gabi la vanzare!miyagi scrie:Corect Samanoske!