Scule ieftine.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Scrie răspuns
haprianionel

Scule ieftine.

Mesaj de haprianionel »

Lanseta noname de 3,6m, 20 - 40 grame, 6 inele din care unul culisabil pe ultimul tronson. Se preteaza pentru pescuitul la plumbisor, pluta, finut..
Bonus la lanseta se adauga: cracane, plute de stiuca, ace, si ce voi mai gasi prin trusa de nu folosesc.
Pretul la lanseta plus bonusuri este 35 de lei.

Niste poze reale:

http://imageshack.us/photo/my-images/88/dsc05159y.jpg/

Se mai adauga o bologneza Lineaeffe Always, 5m, 117cm inchisa, 5 sectiuni, greutate 400 grame, actiune 5 - 20 grame.
Este ca noua, a fost pescuita de cateva ori dupa ce am cumparat-o intr-o tentativa de a pescuii la scobar. Sta degeaba in dulap si poate cineva are nevoie de ea Este excelenta pentru pescuit la pluta si pe rauri si pe balta si oriunde. Are inelele un pic mai largi ( motiv pentru care am si cumparat-o) lucru ce ii permite lanseuri foarte lungi chiar si cu o greutate minima.
Pretul este de 40 de lei.

Si o poza:
http://imageshack.us/photo/my-images/101/bologneza.jpg/

Cine le cumpara pe amandoua 70 de lei si platesc si transportul prin posta .

Mai multe informatii MP sau haprianionel@yahoo.com sau 0766639185

haprianionel

Re: Scule ieftine.

Mesaj de haprianionel »

Lanseta noname de 3,6m, 20 - 40 grame, 6 inele din care unul culisabil pe ultimul tronson. Se preteaza pentru pescuitul la plumbisor, pluta, finut..
Bonus la lanseta se adauga: cracane, plute, o rola de fir de 0,14 .

Bologneza Lineaeffe Always, 5m, 117cm inchisa, 5 sectiuni, greutate 400 grame, actiune 5 - 20 grame.
Este ca noua, a fost pescuita de cateva ori dupa ce am cumparat-o intr-o tentativa de a pescuii la scobar. Sta degeaba in dulap si poate cineva are nevoie de ea Este excelenta pentru pescuit la pluta si pe rauri si pe balta si oriunde. Are inelele un pic mai largi ( motiv pentru care am si cumparat-o) lucru ce ii permite lanseuri foarte lungi chiar si cu o greutate minima.

Aici niste poze reale:

vand lansete si bonus

Pretul pentru toate este de 80 de lei.

haprianionel

Mesaj de haprianionel »

Lanseta bologneza ca noua, lanseta de pluta in stare buna, 2 cracane, 6 plute, si mai adaug bonus un juvelnic din material textil Eneroteam si plates si transportul prin posta. Toate cu 80 de lei. Valoarea lor este in jur de 170 de lei si eu le dau cu 80 cu transport cu tot. Numa ca sa fie bine.. :)
niste poze: poze scule

haprianionel

Mesaj de haprianionel »

Accept orice fel de oferte, dau si la schimb cu accesorii de match, feeder, spinning.

haprianionel

Mesaj de haprianionel »

Bologneza Lineaeffe ca noua, lanseta de pluta 3,6m, 4 plute mari si doua mici, 2 cracane, o rola de fir pentru inaintas de 0,14 si un juvelnic energoteam. 70 ron

haprianionel

Mesaj de haprianionel »

Rog un moderator sa inchida ! Multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”