am tot citit despre spodul de la carp expert si am vazut ca e destul de apreciat intre pescarii care il au chiar unu a scris ca ii place mai mult decat foxul. ma intereseaza cei care l-au incercat sa-si spuna parerea si o comparatie intre fox si carp expert (intre marci e mare diferenta si eu cred ca asta se vede si la bete insa ..... e doar o presupunere ca nu am dat cu niciunul)
merci
Eu il folosesc de cand a aparut pe piata,cam din iunie 2010 si pot sa spun ca sunt mai multumit de el decat de cel de la fox sau K-karp.Daca ai o mulineta buna si un fir mai subtire,un 0,25 si cu un inaintas tapan ajungi cu el pe la 130 metrii garantat de mine,eu atata am dat cu el si cu racheta de la Korda cea model mic,cred ca avea in jur de 170-180 grame incarcata.Apropo au aparut in stocuri la magazine ca era criza de ele la pretul la care au fost erau pomana curata si ce pot sa mai spun este ca cei de la Carp Expert fac bete bune,respectiv gama lor de varf fiind Carp Expert Elite Cast de 3,9 m si 3,5 lb cu care am reusit sa dau cu fir de 0.25 si mulineta shimano ultegra 5500 157 metrii masurati pe pamant.
Personal eu folosesc pe acest spod o mulineta Trabucco Maxiss 8000 cea cu baitruner.Imi place mult spodu din cauza ca are 3,75 metrii si parca asta ma avantajaza mult fata de celelalte folosite plus ca este rigid si chiar nu imi este deloc frica sa ma bag in el calumea,plus ca garantia este garantie si daca se rupe cumva imi da altu innapoi,cel putin asta in termen de 1 an din cate imi aduc bine aminte.Ca mulinete ma poti folosi cred ca la fel de bine sau poate chiar mai bine si Okuma Axeon 65 care are raportul de recuperare putin mai mare si care conteaza la o mulineta de spod.