supermulinete la pret de criza+lansete Harrison Big T

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
crapu1

supermulinete la pret de criza+lansete Harrison Big T

Mesaj de crapu1 »

Domnilor ma vad nevoit sa revin deoarece nu mai gasesc acest subiect in acest topic.De ce?Probabil ca am pe cineva care ma iubeste mult si al sterge ......dar hai sa trecem la subiect: 4 Mulinete Daiwa Infinity 5000XBR cu doi tamburi de schimb(+cel de pe mulinete) incarcati cu fir Shimano Tehnium 0,28 un rand;0,35 un rand si 0,20 Ultima galben un rand.Pretul unei mulinete noi este de 1400ron iar al unui tambur separat de 250lei.Eu pe langa toate acestea le dau impreuna cu husele de la Fox(cunoscatorii stiu ce fel de huse sunt) la atentie.......600ron bucata.Am mai coborat cu 50 ron la bucata .mai mult nu am ce sa fac.Mulinetele sunt impecabile iar motivul pt.care le vand sunt lipsa banilor si nu altceva(asta ca sa lamuresc carcotelile-daca cumva vor fi).Pt.mai multe detalii tel. 0726 525 515 Razvan Dobrescu si lansetele
Harrison Big T 4,5lb lucrate manual de Kurt Grabmayer,echipate cu inele Fuji sic titanium+mandrina Fuji,maner abreviat grrip.Pretul de noua a fost 2200lei.lansetele se vand toate 4 iar pretul este de 600lei bucata nediscutabil.

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: supermulinete la pret de criza+lansete Harrison Big T

Mesaj de gor965 »

crapu1 scrie:....Probabil ca am pe cineva care ma iubeste mult si al sterge ....
Ca sa nu ramai cu o impresie gresita ... http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 403#p53403 :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Uite si celalalt topic deschis de tine:
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 126#p53126
C. S. PELICANUL

bibi

Mesaj de bibi »

Salut !!!
M-am gandit bine si m-am hotarat sa-ti scriu. Mulinetele si tot ceea ce inseamna ele ( tamburi de rezerva si huse ) le iau eu. Locuiesc in Buc dar momentan sunt in Iasi. Propun pentru mai multa incredere sa-mi dai un cont de card co RO.....XXXX....sa-ti virez un avans de 200 RON si numele pe care este deschis cardul si vineri la pranz sa ne vedem sa-ti dau restul de bani si sa-mi dai jucariile. Daca ai neclaritati si mai poti astepta pana vineri suna-ma la 0757114020. Bogdan
Sper ca tot ceea ce imi dai este intr-o stare buna> Multumesc

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”