SUPEROFERTA

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

danelis98
Veteran
Puncte: 0

Re: SUPEROFERTA

Mesaj de danelis98 »

:arrow:

danelis98
Veteran

Mesaj de danelis98 »

darius123

Mesaj de darius123 »

Nene, stim de tine, toti am auzit ca ai super oferte, okazii, etc......o sa te contactam noi, cand suntem interesati.Nu trebuie sa ai cate 5 topicuri in paralel si la toate sa le faci actualizari, sa fie in prima pagina tot timpul.Nu iti ajunge okazii.ro, unde ai zeci de produse la vanzare? Nu transforma forumurile de pescuit, in propriul tau magazin.Daca esti acceptat sa vinzi in cantitati mari si pe acest forum, desi regulamentul prevede altceva, incearca sa nu sari calul.M-am saturat de extra-super-mega-ofertele si okazile tale.Ai infectat toate forumurile cu topicurile tale.Incearca sa deschizi un singur topic, in care sa treci toate produsele si sa il actualizezi asa cum fac majoritatea de pe acest forum, o data la 2-3 zile.Te rog frumos.Se poate???Multumesc

danelis98
Veteran

Mesaj de danelis98 »

Sincer si eu m-am saturat de tine, tot timpul critici si te bagi in seama aiurea.Asa ca este pentru ultima oara cand iti raspund.Toate produsele pe care le vand sunt cumparate de mine in decursul timpului , pentru ca aproape permanent imi innoiesc si imi schimb echipamentul .Daca poti sa intelegi asta bine daca nu , la fel de bine.Preturile la produsele mele sunt absolut rezonabile , mult sub cele din magazine , si nu am de gand sa schimb nimic in sensul asta.In ceea ce priveste nemultumirile tale , la fel de sincer , ma lasa rece , pentru ca nu fac absolut nimic rau , din contra , sunt in spiritul scopului acestei rubrici a forumului.Asa ca prietene imi permit sa nu dau doi bani pe tine si pe parerile tale otravite . Daca erai cu bun simt puteai sa comunici cu mine prin mesaje private, dar nu , tu trebuie sa-ti exprimi frustrarile astfel incat sa otravesti topicurile , asa ca din punctul meu de vedere tu esti cel care infecteaza forumurile.Si sa nu faci tu cu mine pe lupul moralist ca nu tine , te stiu prea bine , esti o persoana frustrata , care tot ce stie sa faca este sa critice pe altii si careia nimic nu-i convine.Asa ca te salut din mers si , din acest moment ,te ignor profund , deci fa un efort si cauta-ti alta persona de care sa te legi si careia sa-i otravesti topicul cu tampeniile tale. La adio tu !

darius123

Mesaj de darius123 »

Critic numai pe aia ca tine, ce isi urmaresc doar interesul pe acest forum.Cine iti crede minciunile, ca tot echipamentul este al tau.Pe okazii ai zeci de produse la vanzare, dar asta este alta problema.Ce ar ajunge acest forum daca toti ar proceda ca si tine.Am cerut(te-am rugat) doar sa faci lucruri normale, ca si majoritatea de pe acest forum.Pe toate forumurile ai cate 4-5 topicuri deschise si le actualizezi, astfel incat sa fie primele pe pagina.Nu are nimeni treaba cu afacerea ta si cu cate scule ai tu la vanzare, dar tine cont ca mai sunt si altii pe acest forum si nu suntem obligati sa vedem pe toate forumurile, doar anunturile tale cu Super, Extra, Mega,okazii,oferte, etc.Eu te-am rugat ceva, tu faci ce vrei.Dar dupa raspunsul pe care l-ai dat, am observat ca nu am cu cine sa vorbesc.

danelis98
Veteran

Mesaj de danelis98 »

Valabil :
1)Suport telescopic 90-150cm , feeder – match Milo , impecabil !!! Pret : 100 lei .

2)Husa juvelnic Sensas , diametru 60cm , 2 compartimente si un buzunar frontal. Impecabila !!! PRET : 100 LEI !

3)Mulineta spinning Okuma Cimeron 20 , tambur aluminiu , tambur rezerva ABS , capacitate 150/0,18 , 5 rulmenti , absolut impecabila !!! Pret : 80 lei .

4)Borseta K-KARP , cu 2 sertare incapatoare si altul mai mic frontal , dimensiuni 30cmX18cmx20cm, impecabila !!! Pret:80 lei.

5)Juvelnic ATTACK 2m , 4 cercuri , ultimul segment detasabil si prevazut cu manere pentru cantarirea pestelui . Dotat cu pichet pentru ancorare . IMPECABIL !!! Bonus : husa pentru juvelnic SENSAS !!!
Pret : 100 lei

Relatii : 0758097106 , Dan .

danelis98
Veteran

Mesaj de danelis98 »

darius123

Mesaj de darius123 »

Up!

danelis98
Veteran

Mesaj de danelis98 »

Valabil :
1)Suport telescopic 90-150cm , feeder – match Milo , impecabil !!! Pret : 100 lei .

2)Husa juvelnic Sensas , diametru 60cm , 2 compartimente si un buzunar frontal. Impecabila !!! PRET : 100 LEI !

3)Mulineta spinning Okuma Cimeron 20 , tambur aluminiu , tambur rezerva ABS , capacitate 150/0,18 , 5 rulmenti , absolut impecabila !!! Pret : 80 lei .

4)Borseta K-KARP , cu 2 sertare incapatoare si altul mai mic frontal , dimensiuni 30cmX18cmx20cm, impecabila !!! Pret:80 lei.

5)Juvelnic ATTACK 2m , 4 cercuri , ultimul segment detasabil si prevazut cu manere pentru cantarirea pestelui . Dotat cu pichet pentru ancorare . IMPECABIL !!! Bonus : husa pentru juvelnic SENSAS !!!
Pret : 100 lei

Relatii : 0758097106 , Dan .

danelis98
Veteran

Mesaj de danelis98 »

Multumesc pentru gazduire , se poate inchide.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”