Topic inchis pt. nerespectarea regulilor!!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Ion Costin
Puncte: 0

Topic inchis pt. nerespectarea regulilor!!!

Mesaj de Ion Costin »

Am observat ca mi-au fost blocate ambele mesaje pe motiv ca nu as fi postat si fotografii ale produselor,intrebarea mea e urmatoarea:
De ce au fost blocate mesajele mele avand in vedere ca majoritatea anunturilor de pe acest forum nu contin poze?

odoctee
Moderator

Re: Topic inchis pt. nerespectarea regulilor!!!

Mesaj de odoctee »

Ion Costin scrie:Am observat ca mi-au fost blocate ambele mesaje pe motiv ca nu as fi postat si fotografii ale produselor,intrebarea mea e urmatoarea:
De ce au fost blocate mesajele mele avand in vedere ca majoritatea anunturilor de pe acest forum nu contin poze?
Nu cred ca MAJORITATEA anunturilor nu au fotografii ci invers :wink:
Incercam sa ajungem la o normalitate in privinta anunturilor, astfel incat cele fara fotografii sa fie sporadice, la fel si in privinta actualizarii anuntului de mai multe ori pe zi.
Maxx te-a rugat sa atasezi anuntului o fotografie, nu cred ca era un lucru imposibil de facut, ai continuat actualizarea acestuia fara vreun semn ca ai avea intentia sa pui vreo poza.
Nu tin eu morțiș sa-ti vad mulinetele insa un anunt cu poza atrage mult mai multi potentiali cumparatori :wink:
Toate cele bune si spor la vanzare!
salutari, adrian.
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Ion Costin

Re: Topic inchis pt. nerespectarea regulilor!!!

Mesaj de Ion Costin »

odoctee scrie:
Ion Costin scrie:Am observat ca mi-au fost blocate ambele mesaje pe motiv ca nu as fi postat si fotografii ale produselor,intrebarea mea e urmatoarea:
Nu cred ca MAJORITATEA anunturilor nu au fotografii ci invers :wink:
Incercam sa ajungem la o normalitate in privinta anunturilor, astfel incat cele fara fotografii sa fie sporadice, la fel si in privinta actualizarii anuntului de mai multe ori pe zi.
Maxx te-a rugat sa atasezi anuntului o fotografie, nu cred ca era un lucru imposibil de facut, ai continuat actualizarea acestuia fara vreun semn ca ai avea intentia sa pui vreo poza.
Nu tin eu morțiș sa-ti vad mulinetele insa un anunt cu poza atrage mult mai multi potentiali cumparatori :wink:
Toate cele bune si spor la vanzare!
salutari, adrian.
Cum incarcam poze?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”