Vând Sonar Deeper Pro+2

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
florinalin
pescar de competitie
Puncte: 0

Vând Sonar Deeper Pro+2

Mesaj de florinalin »

Vând Deeper Smart Sonar Pro+2, nou nefolosit. Pret de magazin 1319 lei, prețul meu este 1100 ușor negociabil.
Produsul conține: sonarul Deeper Pro+2, cablul de încărcare, suruburi prindere, husa originala impermeabilă dintr-un material foarte calitativ.

Caracteristici:
Material carcasa: ABS + insertii de titaniu;Inchidere ermetica;Prevazut cu garnitura din silicon;Conexiune WiFi ( nu necesita date celulare );GPS incorporata, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS;Posibilitatea de a crea harti cu puncte de interes, harti batimetrice;Functioneaza, atat in apa sarata, cat si in apa dulce;Vizualizare clara a vegetatiei, contururilor, structurilor, sau a densitatii substratului;Vizualizarea pestilor aflati in conul de scanare;Separarea tintelor cu o acuratete de 1cm ( unghi ingust );Ideal pentru pescuitul de pe mal, ponton, sau din barca/kayak;Tip baterie: Li-Ion 3.7V/950mAh;Incarcare rapida, autonomie crescuta a bateriei.

Specificatii:
Adancime de scanare: 100m;Raza de actiune: pana la 100m;Acuratete separare tinta: 1cm ( unghi ingust )/ 2.4m ( unghi larg );Frecvente si unghiuri de scanare:100kHz - unghi larg, 47 grade;240kHz - unghi mediu, 20 grade;675kHz - unghi ingust.Temperatura optima de utilizare: -20...+40 grade C;Autonomie baterie: 9 ore;Durata incarcare rapida ( pana la 80% ): 45minute;Incarcare completa: 100 minute;Diametru: 6.5cm;Greutate: 90g.
ImagineImagine

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

A bad days fishing is better than a good day at work...

florinalin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Vând Sonar Deeper Pro+2

Mesaj de florinalin »

Vândut. Rog a se închide

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

A bad days fishing is better than a good day at work...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”