evitati va rog utilizatorul "utu75"
neserios,i am rezervat betele mai multe zile pe motiv ca nu este in tara dupa care nu am mai primit nici un raspuns
asemenea indivizi nu au ce cauta printre noi
de evitat neaparat!
cu stima
N.T.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
se poate inchide topicul,s a rezolvatcrazy crap scrie:utu75 scrie:Nu vreau sa ma scuz! Are dreptate ca nu am lua legatura cu el,dar am sunat de pe numarul de germania pe sotia dansului si nu mia raspuns ,iar marti seara in drum spre casa am avut un accident care ma facut cu fata "remodelata" de la airbaguri si contuzii la picioare si coaste!Ma bucur ca am scapat cu atat la cum arata multivanul!Am trimis pe whatsapp pe numarul domnului mesaj si poze cu fata mea nu pt. a ma disculpa ci pt. a arata ca nu a fost intentionat!Daca considera ca am fost un "tepar" ridic mana si recunosc,dar sa ia in considerare ca lucrul acesta nu lam dorit si nu imi este felul! Multumesc pentru apreciere "Mariusul" ,asta se poate intampla daca in fiecare sapamana faci 4-5mii km,oboseala ,nesomnul si camioane care iti tau curbele, am preferat sa culc masina cu remorca pe lateral decat un impact frontal cu un camion! Din pacate vitesa si cativa copacei au dus la un soc mai mare decat am sperat!
Betele pe mine ma intereseaza daca mai sunt valabile ,dar din comunicarea cu N.T. am inteles ca sotia pleaca sau a plecat in Olanda la dansul si nu revine decat prin 23! Daca mai sunt valabile le pot ridica personal din Turda cum ne-am inteles la inceput!
Imi cer incaodata scuze pt. inconvenient daca considera N.T. ca am facut-o intentionat!
stima
imi pare rau de cele intamplate dar ma consider si eu un om onest si drept..
am rezervat betele pt dvs si am asteptat mai mult decat termenul fixat de noi...
nu am internet pe tel aici
in fine daca este adevarat ce s a intamplat imi pare rau cu regret si imi cer scz pt feed back
betele sunt de actualitate si puteti suna cand vreti sa veniti dupa ele
sotia este inca acasa si vedeti ce si cum..sau daca nu atunci asteptati pana vin eu in 23am sa va retin betele in continuare,dar veniti va rog cu un tel..va trimit pe privat inca o data nr...
cu respect!
N.T.