VAND 4 BBLC NOI

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Raptor

VAND 4 BBLC NOI

Mesaj de Raptor »

VAND 4 BBLC NOI 600 LEI/BUC

marifish

Re: VAND 4 BBLC NOI

Mesaj de marifish »

un nr tel mar interesa pe mine sau suna 0761616922

Raptor

Mesaj de Raptor »

VANDUT!!!INCHIS.MULTUMESC!

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

si la magazine(carpdiscount) sunt 590 lei noi ! :oops:

Raptor

Mesaj de Raptor »

simion.soare scrie:si la magazine(carpdiscount) sunt 590 lei noi ! :oops:
NU AM SCRIS OKAZIE,AM SCRIS VAND!

Raptor

Mesaj de Raptor »

SI MAI AI O PROBLEMA!598LEI NU INSEAMNA 590LEI.LA CARPDISCOUNT SUNT 598(CINCI SUTE NOUAZECI SI OPT).MA SCOT SI EU CU DOI LEUTI.TE SUPERI?

marius mihaila

Mesaj de marius mihaila »

Prietene, un magazin asigura garantie(in caz de stricaciuni sau revizii), seriozitate(ai unde sa-i gasesti mereu), etc. Deci este normal sa aiba un pret un pic mai mare. In schimb, tu ai pretul mai mare ca la magazin, plus ca nici macar nu te-ai prezentat ! :oops:

Raptor

Mesaj de Raptor »

vrei sa ma prezint?cui ii pasa?poate vrei sa iesim impreuna?daca ma intrebai de garantie,iti spuneam ca au doi ani garantie,cu certificat de garantie,nu pe vorbe.tu nu ai in trebat,in schimb preferi sa intram in polemica,chiar daca deasupra postarii tale este mesajul meu in care specificam ca oferta nu mai este valabila.te simti mai bine daca iti dai cu parerea pe un subiect inchis?

david06
Puncte: 0

Mesaj de david06 »

marius mihaila scrie:Prietene, un magazin asigura garantie(in caz de stricaciuni sau revizii), seriozitate(ai unde sa-i gasesti mereu), etc. Deci este normal sa aiba un pret un pic mai mare. In schimb, tu ai pretul mai mare ca la magazin, plus ca nici macar nu te-ai prezentat ! :oops:
Si cand mergi la magazin cu un produs defect la scurt timp dupa ce l-ai cumparat si ti se spune ca nu l-ai utilizat corect,cum este? Sau ti se pare corect sa te trimita pe tine cu produsul in brate la garantie,prin cine stie ce coclauri?

Prefer sa cumpar de la un particular daca produsul este nou,daca apar defecte si nu ne intelegem il bat,il f.t,vad eu cum ma descurc.La magazin daca faci scandal te si salta militia, si oricum nu o scoti la capat cu ei nici macar cu vorba buna mai ales daca este vb. de un produs scump! Sant patit cu un mare magazin....PS. Risc sa primesc avertisment daca ii dau numele,nu este partener crapmania...... :x :x :x

david06
Puncte: 0

Mesaj de david06 »

Scuze pt. off topic!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”