Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Cod: Selectaţi tot
le am de 2 sezoane, au fost pescuite maxim 10 partide de sezon, nu mai mult de 24h partida. Pret 4 mil. Au urme normale de folosire, dar nu au nicio problema functionala, inele ciobite. Doar cateva julituri pe o lanseta sau doua, nimic foarte serios
Ai dreptate, am facut calculul gresit. Imi pare rau pentru greseala. O sa incerc sa modific eu in topicul initial, sau o sa rog un moderator sa o faca daca nu mai am drepturi. Iar legat de "ai spus ca nu le mai ai", se pare ca nu toti membrii forumului sunt la fel de seriosi precum par. Nu stiu daca ai urmarit forumul dar le-am scos la vanzare cu cateva zile in urma, primesc un telefon de la un domn din alba, stabilim ca le trimit luni, il sun duminica pentru detalii, adresa etc. si surpriza. Nu a mai raspuns.In alta ordine de idei, imi cer inca o data scuze pentru greseala si o sa corectez imediatsebastian_andone scrie:pe 27 martie 2015 imi dai mesaj cu urm text:Apoi ai spus ca nu le mai ai...Cod: Selectaţi tot
le am de 2 sezoane, au fost pescuite maxim 10 partide de sezon, nu mai mult de 24h partida. Pret 4 mil. Au urme normale de folosire, dar nu au nicio problema functionala, inele ciobite. Doar cateva julituri pe o lanseta sau doua, nimic foarte serios
acum in martie 2016 le ai la vanzare si tot de 2 ani le ai...
interesant calcul