Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
1 bucata iau si eu - ofer 180orjanu cristi scrie:Salut ma intereseaza 1 bucata daca desfaceti setul 0741.274.131
salut,Ady Toader scrie:Nu se vand decat toate 4 . 800 ron / set
Multumesc!
Stimate domn , nu stiu cum ati ajuns dvs la concluzia ca eu sunt "incapatanat" . Am fost destul de explicit in anunt , pretul este FIX si prefer sa le vand la pachet , nu sa vand una la Ploiesti , una la Bucuresti , Tulcea si tot asa .alecs scrie:salut,Ady Toader scrie:Nu se vand decat toate 4 . 800 ron / set
Multumesc!
daca va uitati la ofertele pe care le-ati primit, se pot vinde toatenu inteleg incapatanarea dumneavoastra de a gasi un singur cumparator cand sunt deja 4 care au licitat (1 doreste doua si 3 cate o bucata). Este alegerea dumneavoastra cu toate acestea (eu voiam doar sa ma influentez)
![]()
multumesc,
Alexandru
Imi cer scuze daca cumva remarca mea v-a jignit. numai bineAdy Toader scrie:Stimate domn , nu stiu cum ati ajuns dvs la concluzia ca eu sunt "incapatanat" . Am fost destul de explicit in anunt , pretul este FIX si prefer sa le vand la pachet , nu sa vand una la Ploiesti , una la Bucuresti , Tulcea si tot asa .alecs scrie:salut,Ady Toader scrie:Nu se vand decat toate 4 . 800 ron / set
Multumesc!
daca va uitati la ofertele pe care le-ati primit, se pot vinde toatenu inteleg incapatanarea dumneavoastra de a gasi un singur cumparator cand sunt deja 4 care au licitat (1 doreste doua si 3 cate o bucata). Este alegerea dumneavoastra cu toate acestea (eu voiam doar sa ma influentez)
![]()
multumesc,
Alexandru
Deocamdata nu am primit pretul dorit si in continuare se vand doar toate 4.