Buna,
Mulinetele sunt in stare impecabila de functionare au fost folosite timp de 1 an si cateva luni. Sunt primul proprietar pe ele sunt achizitionate in 07.05.2015 au fost folosite la 5 partide de o zi lansat din mana in rest doar plantat am pescuit cu ele se comporta excelent si au o forta care m-a uimit si pe mine la inceput la recuperarea plumbului de la distante mari si frana rapida baitruner spool 2 este foarte folositoare in drill-ul cu crapi si amuri mari pe mine sincer nu m-au dezamargit.
Mulinetele au garantie 1 an de la mag de pescuit de la care le-am achizitionat si 3 ani de la shimano de la data cumpararii.
Mulinetele sunt echipate cu fir de 0.32 Trabuco Orange dar, cei care au stiu ca acest fir se decoloreaza in timp si inaintas textil de 0.16 Hakuyo MAXX 19 Kg rezistent.Pe una din mulinete am pierdut in jur de 40 de metri de fir din cauza unei scoice care mi l-a taiat cand am avut trasatura.
Mulinetele se vand
la pachet de 4 la pretul de 1200 RON fara ransport. Trimit daca trebuie oriunde in tara cu verificare sunt in stare impecabila.
Nume:Cioran
Prenume:Ioan Gelu
Telefon:0752672687
email:
cioran_gelu@yahoo.com