Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
carpmaster scrie:sper sa reusesti sa le vanzi , ca eu de 6 luni am toate immobile la vanzare , nici nu mai suna nimeni:(![]()
saptamanal ma duc sa verific daca banner e inca acolo ...si culmea toti sint acolo...
-----------------------------------------------------------------------------------------felicitari pentru al treilea ,,carlig''vijeliosul scrie:hai baieti! un an bun sa avem... case sa vindem![]()
![]()
mai pun langa undita aia si un jeeep + un juvelnic
![]()
ionescu marian m scrie:-----------------------------------------------------------------------------------------felicitari pentru al treilea ,,carlig''vijeliosul scrie:hai baieti! un an bun sa avem... case sa vindem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol:acum poti sa-ti faci o ancora cum ai vrut
![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------O SA VB MAI MULT LA DECERNAREA PREMIILORvijeliosul scrie:ionescu marian m scrie:-----------------------------------------------------------------------------------------felicitari pentru al treilea ,,carlig''vijeliosul scrie:hai baieti! un an bun sa avem... case sa vindem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol:acum poti sa-ti faci o ancora cum ai vrut
![]()
![]()
hahahahahahahaha ai dreptateacum pot sa imi fac ancora
dar s-a mai inventat ceva impotriva mea... au bagat expre un nou paragraf in regulamentul concursului
cica: CINE CASTIGA CONCURSUL DE TREI ORI NU MAI ARE DREPTUL DE A CONCURA LA ACEST TROFEU ...
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHAHA pai cine este singurul om care a castigat de trei ori? vijelie....:
![]()
![]()
dar or sa aiba o mare surpriza cand or sa vada ca o sa castig inca 10 ani de aici incolo
![]()
![]()
![]()
![]()