Vand Avertizori Prologic si Hangere Solar

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
adytzu_snk
Puncte: 0

Vand Avertizori Prologic si Hangere Solar

Mesaj de adytzu_snk »

Set 4+1 Avertizori Prologic Polyphonic VTSW impecabili + 5 baterii duracell noi - 800 lei neg
Din tot setul decat 2 avertizori au fost folositi (urme de folosire normala, un pic matuiti de soare), 2 avertizori si statia sunt noi.

Set 4 Fluoro Indicator System (Solar Tackle) noi - 200 lei neg
Contine un cap fluoro, clips pt fir ajustabil, lant metalic, talpa de prindere sub senzor si o greutate de 10 gr
Incluse mai sunt 4 greutati de 10 gr si un Fluoro Indicator Head portocaliu

tel 0748129444 sau 0760032182
Transportul suportat de cumparator sau predare personala in Craiova

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
OLTENIA FISHING

adytzu_snk

Re: Vand Avertizori Prologic si Hangere Solar

Mesaj de adytzu_snk »

Hangerele s-au vandut, sunt in drum spre bucuresti
OLTENIA FISHING

Stanescu Mircea

Mesaj de Stanescu Mircea »

Hangerele au ajuns la mine sunt functionale dar estetic vorbind se vede ca nu sunt noi iar cu transportu ai pus valoare declarata si asta inseamna transport dublu pentru niste hangere am platit 40 de lei mai bine imi cereai tu 220 de lei decat sa platesc la fan. Iti doresc fir intins!

adytzu_snk

Mesaj de adytzu_snk »

Hangerele au fost puse o singura data pe rod pod in casa, le-am cumparat acum un an si nu le-am scos din tipla decat sa se mai uite la ele unu sau altul care ziceau ca sunt interesati sa le cumpere,posibil sa se fi murdarit un pic tot punand mana pe le si intradevar cel galben avea niste urme subtiri in prelungirea scrisului, dar asa a fost de cand l-am cumparat, iar cu fan courierul nu stiu ce sa intamplat ca i-am si specificat baiatului ca voi aveti contract cu ei si mi-a dat doar sa completez un formular, el mi-a spus ce sa scriu in el ca habar nu aveam, era prima data cand il completam, pana atunci nu imi ceruse nimeni sa completez acel formular mai ales ca sunam la ei si veneau acasa sa i-a pachetul. Am vb cu tine la telefon cand eram in sediu lor , de ce nu ai zis nimic despre chestia asta? Sincer IMI PARE RAU pt inconvenientul asta
OLTENIA FISHING

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”