Vand cateva produse din seria Fox Black Label, achizitionate acum cateva luni, NOI, NEFOLOSITE, la care am aplicat o reducere de aproximativ 30%.
Produsele si preturile de vanzare sunt urmatoarele:
1. buzzbari Fox Black Label 3 Rod Adjustable Buzz Bars 2 pcs x 2 seturi => pret de vanzare 200 lei/set (pret de magazin 280 lei/set)
2. picheti Fox Black Label Cam Lock Bankstick 45 cm x 4 buc => pret de vanzare 80 lei/buc (pret de magazin 113 lei/buc)
3. stabilizatori Fox Black Label Stabiliser x 4 buc => pret de vanzare 50 lei/buc (pret de magazin 80 lei/buc)
4. suporti pentru ponton Fox Black Label Stage Stand x 4 buc => pret de vanzare 70 lei/buc (pret de magazin 100 lei/buc).
Pretul de vanzare pentru tot setul este de 1 200 lei. Comparat cu preturile de magazin care inseamna 1 730 lei => reducere de 530 lei.
Cine cumpara tot setul/toate produsele (si asa prefer sa le vand), primeste bonus 2 genti pentru pastrare si transport, tot marca Fox (se pot vedea in pozele de mai jos, inclusiv modul in care eu am asezat produsele). O geanta este Fox Camolite Buzz Bar Bag (pret de magazin in jur de 150 lei), iar cealalta geanta este Fox Royale Buzz Bar (pret de magazin usor peste 100 lei).
Per total reducerea este de 530 lei (de la produsele Fox Black Label) + 250 lei (cele 2 genti oferite bonus) = 780 lei!
Repet, toate produsele (inclusiv cele 2 genti) sunt absolut NOI, NEFOLOSITE.
Gasiti mai jos poze reale (atentie ! senzori, talpile pentru prinderea swingerelor si suportii spate « U », nu sunt inclusi in aceasta vanzare) .
Telefon contact: 0746116377.
Cu stima, Daniel Verdete.
Fişiere ataşate
Seturi buzzbari
Seturi buzzbari_1.jpg (103.93 KiB) Vizualizat de 1397 ori
Seturi buzzbari
Seturi buzzbari_2.jpg (122.72 KiB) Vizualizat de 1397 ori
Picheti+stabilizatori+suporti ponton
Picheti+stabilizatori+suporti ponton_3.jpg (111.89 KiB) Vizualizat de 1397 ori
Picheti+stabilizatori+suporti ponton
Picheti+stabilizatori+suporti ponton_4.jpg (59.67 KiB) Vizualizat de 1397 ori
Geanta Fox Camolite
Geanta Fox Camolite_5.jpg (108.6 KiB) Vizualizat de 1397 ori
Geanta Fox Royale
Geanta Fox Royale_6_2.jpg (105.66 KiB) Vizualizat de 1397 ori
Pentru ca am vazut ca preturile de magazin sunt mai mici decat cele trecute de mine initial (am verificat numai pe un singur magazin), anuntul se modifica ca mai jos.
Preturile de vanzare sunt urmatoarele:
1. buzzbari Fox Black Label 3 Rod Adjustable Buzz Bars 2 pcs x 2 seturi => pret de vanzare 180 lei/set
2. picheti Fox Black Label Cam Lock Bankstick 45 cm x 4 buc => pret de vanzare 60 lei/buc
3. stabilizatori Fox Black Label Stabiliser x 4 buc => pret de vanzare 40 lei/buc
4. suporti pentru ponton Fox Black Label Stage Stand x 4 buc => pret de vanzare 60 lei/buc.
Pretul de vanzare pentru tot setul este de 1 000 lei.
Produsele se vand toate impreuna, iar cumparatorul primeste bonus 2 genti pentru pastrare si transport, tot marca Fox (se pot vedea in pozele de mai jos). O geanta este Fox Camolite Buzz Bar Bag (pret de magazin in jur de 150 lei), iar cealalta geanta este Fox Royale Buzz Bar (pret de magazin usor peste 100 lei).
Repet, toate produsele (inclusiv cele 2 genti) sunt absolut NOI, NEFOLOSITE.