1.Cort chub mk2 cyfish+bivvy, fara gauri rupturi sau alte defecte,utilizat,utilizat aproximativ de 7 ori. Pret:800 lei
2.Pat Trakker RLX 6 Leg Bedchair utilizat de doua ori. Pret:500 lei
3.Sac Carp Pro Olive 1200x750 Pret:200 lei 10buc
4.Sac cu snur Senzor 1400x900 si husa Pret:200 lei 10buc
5.Sac pentru boilies Trakker Standard 450x400 Pret:50 lei 2buc
6.Masa Fox Warrior Bivvy Pret:100 lei
7.Plumbi Fox Tri Bomb 121g 10buc /FOX Horizon 121g/FOX Horizon 113g 2buc/Imitatie FOX Horizon 110g 7buc/ Delalande Trilob 100g 5buc Pret:120 lei
8.Portofel Trakker cu 3 plicuri de carlige KORDA Wide Gape X teflon nr.2 Pret:60 lei
Au mai rams:
1.Cort chub mk2 cyfish+bivvy, fara gauri rupturi sau alte defecte,utilizat,utilizat aproximativ de 7 ori. Pret:750 lei ( cortul are winterskin )
2.Pat Trakker RLX 6 Leg Bedchair utilizat de doua ori. Pret:500 lei
3.Masa Fox Warrior Bivvy + Portofel Trakker cu 3 plicuri de carlige KORDA Wide Gape X teflon nr.2 Pret:160 lei
Rog insistent un administrator al site-lui sa se "aplece" putin mai mult asupra celor ce urmeaza : Asa cum se poate observa in anuntul de vanzare al userului vanzator l-am contactat in data de 06.11.2016 atat direct pe site cat si prin mp dorind sa cumpar masuta Fox si setul de plumbi oferiti spre vanzare de catre userul vanzator(intre timp observ ca s-au evaporat plumbii...) Ok... fara telefon de contact al userului vanzator in anunt ma pune draq si scormonesc in arhive si dau de user (nr telefon) si cadem la invoiala sa-mi trimita printr-o cunostiinta in Buc masuta si setul de plumbi pt suma de 200 lei....( vezi conversatie pe mp--administrator)Dar stupoare ...userul vanzator ,care avea la vanzare cca 50 plumbi tip fox , korda etc dupa cca 10 min de la convorbirea telefonica, nu mai vinde decat cca 30 bucati plumbi --motivand "restul sau vandut!!! dar pretul ramane neschimbat" Mentionez ca, asa cum se observa pe site, am fost primul care l-a abordat!!! ATENTIE!!! tot la acelasi pret. Binenteles ca nu imi mai convine varianta propusa in mp , dar totusi (vezi mp--uri pe la 12 noaptea duminica in data de 06.11 ) zic ca ii cumpar restul de plumbi +masuta urmand ca el sa-mi raspunda, cum este si firesc intr-o zi hai ....15 !!!(pierdere de vreme). Nici un raspuns, de bun simt, macar. Dar vad ca astazi omul a inviat(dupa aproape doua saptamani) si scoate din nou la vanzare masuta +un alt pachet....... Ok este dreptul lui. Dar Dreptul meu pt ca mi-am pierdut cca 2 ore intr-o duminica noapte si nu am rezolvat nimic????, Basca ii mai trimit si astazi dupa cca 2 saptamani intentia de cumparare pt un rahat de masa +3 ace si nici nu ma baga in seama, cu toate ca este conectat pe site si macar din bun simt ar fi putut sa apese pe niste taste si sa raspunda in loc sa se scarpine la c...e ! Da sau Nu ce mama ma-sii ca doar nu vinde ceva interzis....Oricum intentia lui este vadit de a specula un pret mai mare pt aceste produse Cine-i da mai mult ......a lui ala "eeeeee"...
Am vrut sa arat aici ca de fapt , vis-a vis de anumite site-uri din strainatate unde admin i-au imediat atitudine in asemenea cazuri(intarzieri de raspunsuri sau azi vand ,maine nu mai am chef sa vand ,schimbari de pret,etc...) atentionand mai intai vanzatorul iar apoi inchizand postul,ca sa nu mai spun ca unii "recidivisti" nu mai au voie sa vanda vreodata pe acel site ceva... la noi vanzatorului ii este permis aproape orice... Sa raspunda cand vrea,daca vrea, sa schimbe pretul sau sa modifice pachetul de vanzare --vezi cazul in speta---etc...Ca sfat, il rog pe userul vanzator sa se indrepte spre anumite iarmaroace sau targuri apropiate localitatii lui de bastina si sa nu isi mai bata joc de timpul unor colegi de aici de pe forum . Pt unii dintre noi time is money!! Acolo poate sa faca sau sa se razgandeasca dupa bunul plac. Asemenea mofturi de "fete mari" se fac in anumite locuri : acolo unde de obicei , dai banu' inainte. Baietii stiu de ce...
Rog sa-mi fie scuzat textul poate mult prea lung , dar am vrut sa inabus daca se poate dorinta unora de a-si bate joc de altii crezandu-se mai mult decat destepti...si sa atrag atentia domnilor administratori ai acestui distins site ca NU este permis sa faci orice vrei in calitate de vanzator si sa nu te traga nimeni de "perciuni"
" andrand" tu intelegi doar ce vrei sau ce iti convine tie. Tu ai un stil agresiv de a aborda lumea dai mp apoi suni ("ai mp astept rapuns" desi eu dormeam) nu am trecut numarul de tel in anunt din cauza programului meu dezorganizat.
Imi cer scuze ca nu ti-am rapuns la ultimul mp, mi s-a parut ca nu ne putem intelege si am preferat sa o las moarta.
Legat de plumbi a fost clar de la prima postare, eu am vandut doar plumbi enumerati in anunt.
Ma opresc aici, nu vreau sa fac circ pe forum. Daca unul din moderatori doreste lamuriri il rog sa imi lase un nr de telefon in privat pentru a putea sa il contactez.