1. Cobra sipcarp 18 mm + cobra prologic = 70 ron
2. Cort Chub snooper bivy lite -nou ne folosit ,întins o data in parcare sa văd cum se face, se poate folosi si ca sheelter = 299 RON
http://www.tacklefanatics.co.uk/item/16 ... bivvy.html
3. Masa rulat boilies de 12 + masa rulat boilies de 18mm+ pistol si conuri =149 RON
( Rețetele de boilies sub 18-19 RON/kg am o rețeta de belachan de bate toate rig Shot Uriel)
4. Senzori Starbaits vt3 - 3 buc = 99 RON + 2 swingeri cadou
5. Buzz bar bag Trakker + penar monturi Caperlan carp Moon =80 RON
6. Rod pod pocket inox se asamblează in 2 min si are dor 35 cm când este strâns . Cumpărat din U.k. De la Bison fiind copia lui wychwood poket varianta din inox, se pune in geanta si nu e nici o povara, e doar pt cunoscători care nu doresc sa se cocoșeze cărând tone pe balta, si apreciază pescuitul la crap in stil englezesc 270 RON
7. Geanta buzz Bari Nash noua nu a văzut balta - 50 RON
8. Husa lansete 3.90 3+3 folosită un sezon foarte buna cumpărată din UK , cu 2 buzunare exterioare + Bonus umbreluța de soare= 150 RON
9. Rucsac Solonac cumpărat de Decathlon , nou , l am cumpărat pentru un sac de dormit , dar cum nu am fost cu cortul pe balta din lipsa timpului nu a fost folosit. + bonus cuțit sovaiver cu busola,piatra si ac de pescuit
10 . Picheti din fier 4 buc =10 RON (se vinde Atașat cu unul din produsele de mai sus)
11. Portofel plicuri cârlige cormoran = 8 RON (se vinde Atașat cu unul din produsele de mai sus)
12. Nash ball maker - mare =40 ron
13 fox warrior rig wallet nou= 60 ron
14 6 costule de feeder noi = 10 ron
15 Husa attack 2 compartmented pt bête de feeder 3.6m din 3 buc incepe Si mulineta cu totul 40 ron
16 tripod aluminiu pt bête de feeder 30 ron
sau schimb oricare din cele de mai sus cu huse individuale pt bete de 3,9 din 2buc
0745170100