Vand Echipament Chub, BBRLC, Fox, Senzor..etc

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Vand Echipament Chub, BBRLC, Fox, Senzor..etc

Mesaj de RazvanG »

bcgcraiova scrie:
shimanobig scrie:
bcgcraiova scrie:Mi-au dat lacrimile,zau.Bai tata,nu-l inteleg de ce a scos la vanzare ceva care nu se vinde?Cat despre ce urmeaza sa-i vina nu este treaba noastra.Interesele nu se dezvaluie-asa este o regula de baza intr-o negociere.A fost sunat in legatura cu anuntul postat s-a deschis la dialog cateva secunde apoi a bagat-o "stiti sunt intr-o discutie importanta si nu pot vorbi acum mai reveniti".Bai omule daca era asa importanta discutia de ce a fost nevoie sa mai raspunzi.Pe care nu ne-ai respectat,pe interlocutorul tau sau pe mine care mi-ai raspuns sa mi te lauzi ca esti in discutii importante?Cat despre pamflet ,il rog pe colegul sa defineasca sau mai bine sa se informeze,despre etimologia si continutul cuvantului pamflet si apoi sa si-l puna in vorbe.Rasuri.
Vad ca deja o dam cu etimologii si cu defintia exacta a cuvantului pamflet si nu facem altceva decat sa facem gargara si sa facem in fel si chip un om pe care nici macar nu il cunoastem.Eu nu am vrut sa punctez decat faptul ca de fiecare data cand am cumparat ceva de la Mihai a fost asa cum am stabilit si lucrurile super ok.Daca tie ti-au dat lacrimile ptr faptul ca a ajutat un pescar nevoias,inseamna ca nu esti decat egoist si un carcotash.
Nu doresc sa intru in polemica,cu tine si nici nu doresc sa-mi raspunzi.Crezi ce vrei insa eu daca ash fi in locul lui Mihai jur ca nu ti-as mai da absolut nimic ba din contra te-as pune si pe drumuri aiurea macar sa ai motive sa faci spume.
La revedere :oops:
Eu sh-uri nu cumpar.Eu l-am sunat pt un ras de pescar.

Nici nu cumperi sh-uri si nici nu ai vrea sa cumperi....este? Nebunatic mic si rau ce esti tu :lol: :lol: :lol:
Daca suni tu ptr rasuri de pescari ,mai bine ai sta linistit in banca ta si ti-ai vedea de porumbul tau dipuit :!:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Mihai_Lavazza

Mesaj de Mihai_Lavazza »

@Bcgcraiova .
Nu te priveste pe tine de unde imi vine mie echipamentul (nu vine dintr-un magazin on line, iar cine mi-l trimite a avut niste probleme personale si n-a stat in anglia sa se ocupe de problema mea, insa mi-a garantat ca nu mai dureaza mult peste cat mi-a promis). Nu ai nici un drept sa-mi ceri sa inchid topicul cu atat mai mult cu cat nu ai nici un drept sa-mi spui mie ca nu-mi permit ce trebuie sa-mi vina si ca nu am bani sa le cumpar.. Crede-ma ca am vrut sa-l inchid la un moment dat cand am vazut ca s-a depasit termenul in care trebuia sa-mi soseasca celalalt, tocmai din bun simt pt a nu mai incurca oamenii degeaba, pe cei care aveau de gand sa cumpere ce am postat.
Robyvan m-a inteles si i-am cerut scuze ca l-am intarziat, s-a vazut ca nu e vina mea. Cand am fost sunat (probabil de tine ca vad ca de aia esti atat de ofuscat), am spus ca sunt intr-o discutie importanta si chiar asa era, iar motivul pt care am raspuns este ca putea fi una la fel de importanta, insa NU ERAI IMPORTANT SE PARE, si ti-am spus respectuos cred, ca revin cu un tel, si probabil am uitat la cate am pe cap.
Cat despre BBRLC-uri conserva: Cu totii stim ca asa cum nici femeia nu poti s-o tii conserva toata viata, asa si o mulineta trabuie desfacuta la un moment dat sa i se faca o revizie...o ungere..etc, si operatia asta te asigur ca s-a facut la un priceput, nu la nea caisa din varful dealulului, mai vericule!
Eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa lasi pe ceilalti sa-si vada de treaba lor. Cine nu vrea sa mai astepte dupa anuntul meu nu e obligat s-o faca, asa nici tu sau rasul de pescar al tau. Spor la cumparaturi

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Mai Expresso,am reusit sa te enrevez.Eu am castigat un pariu ,tu nervi.Te las sa iti vinzi sculele si sa iti vina Regina Angliei cu coletul (cu cele noi).Iat tu Shimanobig ,nu mai fi avocatul nimanui si nici hartie igienica pe la altii ca pupinfundistii au avunt un final nefericit.Eu am dat la mult mai multe persoane si habar n-ai cate,ajutor de nici nu va trece tie si lui Caimac prin cap valoarea.Si nu am mai postat pe forum ca voi,vezi Doamne ,ati dat cadou scule la un pescar sarac.Trufia,mandria,si lauda sunt un pacat.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

bcgcraiova scrie:Mai Expresso,am reusit sa te enrevez.Eu am castigat un pariu ,tu nervi.Te las sa iti vinzi sculele si sa iti vina Regina Angliei cu coletul (cu cele noi).Iat tu Shimanobig ,nu mai fi avocatul nimanui si nici hartie igienica pe la altii ca pupinfundistii au avunt un final nefericit.Eu am dat la mult mai multe persoane si habar n-ai cate,ajutor de nici nu va trece tie si lui Caimac prin cap valoarea.Si nu am mai postat pe forum ca voi,vezi Doamne ,ati dat cadou scule la un pescar sarac.Trufia,mandria,si lauda sunt un pacat.
Bai homosexualule care suferi pana la refuz,cine esti tu in fata ta mah de esti asa de tare in binganitoare? Avocatul cui sunt eu mai nasolule frustrat ce esti?
Pe cei ai pus pariu mai cipamutule?Pe un colt de paine sau pe o duda?
Stai in banca ta mai shenilatule sa nu te lovesti la partz ca atunci chiar ramai fara obiectul muncii.
Pi mai gay-ule vad ca tu ai sarit in apararea lu rasu ala de platicar si nu eu in apararea lui Mihai.Pai eu cu Mihai mai fomistule ,de bine de rau ne cunostem de aproape un an de zile si vazut face to face ,cum iti permiti tu mai fata de momitor sa spui asa ceva de mine?
Ba baiatule.....hai marsh ca deja m-am plictisit cat ti-am alocat libelula mica esti :lol: :lol: :lol:

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

shimanobig scrie:
bcgcraiova scrie:Mai Expresso,am reusit sa te enrevez.Eu am castigat un pariu ,tu nervi.Te las sa iti vinzi sculele si sa iti vina Regina Angliei cu coletul (cu cele noi).Iat tu Shimanobig ,nu mai fi avocatul nimanui si nici hartie igienica pe la altii ca pupinfundistii au avunt un final nefericit.Eu am dat la mult mai multe persoane si habar n-ai cate,ajutor de nici nu va trece tie si lui Caimac prin cap valoarea.Si nu am mai postat pe forum ca voi,vezi Doamne ,ati dat cadou scule la un pescar sarac.Trufia,mandria,si lauda sunt un pacat.
Bai homosexualule care suferi pana la refuz,cine esti tu in fata ta mah de esti asa de tare in binganitoare? Avocatul cui sunt eu mai nasolule frustrat ce esti?
Stai in banca ta mai shenilatule sa nu te lovesti la partz ca atunci chiar ramai fara obiectul muncii.
Pi mai gay-ule vad ca tu ai sarit in apararea lu rasu ala de platicar si nu eu in apararea lui Mihai.Pai eu cu Mihai mai fomistule ,de bine de rau ne cunostem de aproape un an de zile si vazut face to face ,cum iti permiti tu mai fata de momitor sa spui asa ceva de mine?
Ba baiatule.....hai marsh ca deja m-am plictisit cat ti-am alocat libelula mica esti :lol: :lol: :lol:
V-ati vazut la mine pa balta.O sa va vedeti la umatoarea intalnire sub balta.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

bcgcraiova scrie:
shimanobig scrie:
V-ati vazut la mine pa balta.O sa va vedeti la umatoarea intalnire sub balta.
Sezi bland cumetre cu amenintari ca poate iti dau o piatra in parbriz de te ustura in popou cand il schimbi,ce faci te dai la mine fara batz?Marsh la cotetz Grivei :lol: :lol:

Mihai_Lavazza

Mesaj de Mihai_Lavazza »

[quote="bcgcraiova"]V-ati vazut la mine pa balta.O sa va vedeti la umatoarea intalnire sub balta.[/quote]

Nu ne-am vazut pe nici o balta, am fost colegi de celula :wink: :shoot:

@bcgcraiova Felicitari pt pariul castigat, dar n-ai reusit sa ma enervezi, caci nu e chiar stilul meu sa ma enervez la orice nimic. Nu ne cunoastem personal si prefer s-o las asa spre binele tuturor, chiar si daca frecventezi lacul stolnici si ne-am petrecut aproape sigur de cateva ori si avem cunostinte comune. N-ai nimic de impartit cu mine. Nu te intereseaza nici macar putin cu ce ma ocup eu. Nu ne punem la incercare "fibra" musculara aici, ci rationalitatea. Eu nu te-am jignit decat daca numesti termenul "vericule" o jignire si n-am sa ma bag intre tine si @shimano pe forum daca aveti ceva de discutat.

@Shimano nu are rost..nu se merita.....

Se poate inchide topicul. Il voi reface cand e momentul. Multumesc

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”