Vand lansete Daiwa Windcast Carp 3,60m/3 Lb

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
oanu03
Puncte: 0

Mesaj de oanu03 »

Vand patru lansete Daiwa Windcast Carp 3,60m/3lb pret 220lei/buc. Lansetele au fost cumparate in urma cu doi ani, le-am folosit maxim 5-6 partide, anul trecut nu am pescuit niciodata cu ele, arata impecabil. Lanseta este prevazuta cu banda fluorescenta pentru a facilita pescuitul pe timp de noapte. Este o lanseta usoara, rapida si foarte precisa, cu o rezerva considerabila de putere.Blankul din fibra de carbon ajuta la obtinerea de distante extreme de lansare. Lanseta este echipata cu mandrina Fuji, inele SIC.
Pret pe toate patru este de 850 lei .
Fişiere ataşate
rsz_imag0091.jpg
rsz_imag0091.jpg (53.26 KiB) Vizualizat de 441 ori
rsz_imag0090.jpg
rsz_imag0090.jpg (77.25 KiB) Vizualizat de 441 ori
rsz_imag0089.jpg
rsz_imag0089.jpg (55.3 KiB) Vizualizat de 441 ori

oanu03

Re: Vand lansete Daiwa Windcast Carp 3,60m/3 Lb

Mesaj de oanu03 »

pentru cei interesati nr de tel 0735655282

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Ma tu-ti bați joc de noi.Pe forum la echipament pescuit întrebai ce lanseta sa cumperi -topicul Prologic c2 sau Daiwa Regal- și pe 12 februarie spui ca ti-ai luat windcast și pe astea le ai de 2 ani?Spune mai bine ca le-ai luat din București de pe Olx,întâmplător vroiam eu 2 bucăți, dar le-ai luat pe toate....la un preț mic și vrei sa faci un ban cinstit.Dar nu ne păcăli aiurea:evil:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

oanu03

Mesaj de oanu03 »

tocmai ca nu le-am luat la pret mic si le dau la pretul la care le-am luat . si motivul pentru care le dau este ca mi-am gaist niste chub-uri si imi plac mai mult . :) nu judeca omu fara sa stii :) . iar daca le vrei ti le vand la pretul la care le-am luat . :) dar nu vorbi aiurea la adresa mea ca nu ma ocup cu vanzari cumparari, acum mi-am schimbat sculele si sunt sigur % ca aproape toti pescarii au luat unele decizii si si-au cumparat scule , iar pe urma au gasit ceva ce le-a palcut mai mult . asa ca te rog frumos nu vorbi aiurea la adresa mea si nu ma judeca aiurea ca nu ai dreptate . daca tu pateai asta in locul meu , tu cum ai fi facut ma intreb ? sau te oftici ca le-am luat eu ? :oops: Shit happens !

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Nu te-a condamnat nimeni ca vrei sa le vinzi. Chiar eu am postat în topicul tău și ti-am recomandat niște lansete bune...din câte țin eu minte.Problema e ca mai bine spui adevărul cu proveniența ..nu povesti cu 2 ani.Daca erai din București mă interesau 2 bucati, am deja 2

"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

oanu03

Mesaj de oanu03 »

pokemonu scrie:Nu te-a condamnat nimeni ca vrei sa le vinzi. Chiar eu am postat în topicul tău și ti-am recomandat niște lansete bune...din câte țin eu minte.Problema e ca mai bine spui adevărul cu proveniența ..nu povesti cu 2 ani.Daca erai din București mă interesau 2 bucati, am deja 2

pai normal daca au fost luate de la Bucuresti si eu nu am apucat sa pescuiesc cu ele ce doamne sa fac ? istoricul lor e cel pe care l-am luat de la Bucresti, la mine nu au istoric . :)

oanu03

Mesaj de oanu03 »

Pentru anuntul facut de mine cu vanzarea acestor lansete, tin sa va spun , ca nu am pescuit niciodata cu ele , le-am cumparat de la Bucuresti , iar istoricul betelor prezentate este asa cum le-am cumparat eu , sunt singurele detalii ce vi le pot da despre lansete in afara faptului ca arata foarte bine , nu au nici cea mai mica problema, eu m-am razgandit in ce le priveste deoarece mi-am gasit niste Chub Outkast si sunt de 3,90 si 3,5 lb . Multumesc! Sper sa nu mai supar colegii de pe forum . Dar ma simt aiurea cand ma catalogheaza cineva bisnitar de bete cand eu sunt un pescar cam incepator care poate nu stie exact ce vrea si mai ia decizii gresite :)

ionut victor
pescar de competitie

Mesaj de ionut victor »

Ai mp

Sent from my iPhone using Tapatalk
---------------------------------------------------------
Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!

Victor 0724.234.119

oanu03

Mesaj de oanu03 »

s-a vandut, se poate inchide . multumesc ! :)

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Presupun ca nu vor aparea peste o saptamana, din nou la vanzare, cu alta descriere...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”