VAND LANSETE PT CRAP

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Marinarul
Puncte: 0

CORMORAN MISSION CARP 1

Mesaj de Marinarul »

Salutare !

Hai sa stabilim detaliile , eu stau in Militari . Lasa-mi un tel sa vorbim . Daca sunt asa cum zici le iau .

Multumesc !

sandoo kaan

Mesaj de sandoo kaan »

sfatul meu este sa renunti la aceste lansete.am avut si eu si m-au dezamagit. se uzeaza foarte repede in timp, materialele lasa mult de dorit.... :oops:
Fortza si precizie !

Marinarul

Mission Carp 1 Cormoran

Mesaj de Marinarul »

@ sandoo kaan

Zici ca ai avut asa ceva si s-au uzat repede ? Ce anume s-a uzat la ele : spigotul , mandrina , inelele te-au lasat ? S-au rupt in aruncare ? Poti sa fii putin mai explicit ? Le iau ptr un bun prieten sa le dau cadou si daca e asa ma mai gandesc . Pretentii mari nu am avut din start dar totusi .
Merci mult !

sandoo kaan

Mesaj de sandoo kaan »

s-au uzat inelele,se curata vopseaua de pe ele si s-au blegit :)

mai bine iti iei lansete de la Fox !
Fortza si precizie !

adi33bel

Re: CORMORAN MISSION CARP 1

Mesaj de adi33bel »

Marinarul scrie:Salutare !

Hai sa stabilim detaliile , eu stau in Militari . Lasa-mi un tel sa vorbim . Daca sunt asa cum zici le iau .

Multumesc !
pana sa iei o hotarare,hai sa le vezi,sa-ti faci o idee despre calitate,si dupa uitate la ce spun ceilalti.nr tel 0724400310,oricum am drum pe la cora astazi,putem sa ne vedem acolo

adi33bel

Mesaj de adi33bel »

sandoo kaan scrie:sfatul meu este sa renunti la aceste lansete.am avut si eu si m-au dezamagit. se uzeaza foarte repede in timp, materialele lasa mult de dorit.... :oops:
spune-mi si mie,cit timp ai pescuit cu betele alea care spui tu,si ce greutate de plumb ai folosit,ai nadit cu ele,pt ca nu inteleg de ce spui ca au cedat,inelele sunt impecabile,nu dau semne de lasare,nu sau cojit,si de cand un fox este mai bun,cand este cea mai slaba lansea(din ce spune lumea).poate ai avut eliminator cormoran,care este cu totul alceva.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@sandoo kaan
Eu zic sa te trezesti din somn ca ai inceput sa scrii in vis ...si scrii aiurea !
La un anunt dupa ce autorul poseteaza ...VANDUT ,tu te apuci si intrebi care-i ultimul pret ?!?! Chiar n-ai stat sa citesti ,te-a prins febra postatului la rubrica Bazar ori vrei sa iei pulsul pietei ?
Ai intrebat si de catapulta lui Vali Vesa si de barca lui Lipoveanu ....scoala-te pana nu superi mai tare pe careva si-ti iei BAN !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

adi33bel

Mesaj de adi33bel »

VANDUT

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”