Vand mulinete SPRO Super Long Cast LCS-555 ca noi

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

radupeica
Puncte: 0

Re: Vand mulinete SPRO Super Long Cast LCS-555 ca noi

Mesaj de radupeica »

nu doresc sa-ti mai raspund sau sa intru in polemica cu tine.se pare ca regulamentul este doar de ochii lumii pentru unii sau "unii e mai egali decat altii",ce sa facem,asta este.
considera acest post free-up de la mine :wink: si promit ca atunci cand o sa aflu care operator de telefonie are la oferta abonament cu beep-uri te anunt(a se citi sun) :D
spor la vanzare
Respecte.Radu
Nu te certa niciodată cu un prost,
te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta!

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

radupeica scrie:nu doresc sa-ti mai raspund sau sa intru in polemica cu tine.se pare ca regulamentul este doar de ochii lumii pentru unii sau "unii e mai egali decat altii",ce sa facem,asta este.
considera acest post free-up de la mine :wink: si promit ca atunci cand o sa aflu care operator de telefonie are la oferta abonament cu beep-uri te anunt(a se citi sun) :D
spor la vanzare
Respecte.Radu
Radule draga, din pacate tu esti cel care a deschis polemica cu 'oferta" pe care ai facut-o in zeflemea:
radupeica scrie:ofer 100 ron + transport ca sa te scap de ea
Respecte.Radu
P.S.firul nu ma intereseaza,poti sa-l pastrezi
si cu raspunsul cinstit, pe fata, care a urmat si a confirmat zeflemeaua:
radupeica scrie:"prietene" e marfa ta si banul meu
nu ti-am cerut de moca nimic(a se intelege pomana) ti-am facut o oferta pe care poti sa o accepti sau sa o refuzi ca atare nu sa faci alte comentarii pe marginea acesteia.
Respecte.Radu
P.S.ti-am facut aceasta oferta pentru ca actualizarile tale aproape zilnica sunt obositoare,nu pentru ca mi-ar trebui mulineta respectiva.
Nu stiu despre ce incalcari de regulament vorbesti si ce vrei sa spui cu "regulamentul este doar de ochii lumii pentru unii sau "unii e mai egali decat altii""?

Oprim aici discutia in contradictoriu care nu ne este nici unuia de folos. Fire intinse!

radupeica

Mesaj de radupeica »

Buna seara
oferta facuta de mine a fost pe bune restul discutiei a deviat de la remarca ta cu Dragonul Rosu si cu pomana de la biserica din cartier,asa ca am replicat tot in zeflemea.in sfarsit spune-mi ultimul pret la mulineta si de data asta pe bune nu la misto.
P.S. toate forumurile spun in regulament ca actualizarile anunturilor se fac la sapte zile sau daca se aduc modificari de pret,completari privind produsul etc
Respecte.Radu
Nu te certa niciodată cu un prost,
te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta!

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

radupeica scrie:Buna seara
oferta facuta de mine a fost pe bune restul discutiei a deviat de la remarca ta cu Dragonul Rosu si cu pomana de la biserica din cartier,asa ca am replicat tot in zeflemea.in sfarsit spune-mi ultimul pret la mulineta si de data asta pe bune nu la misto.
P.S. toate forumurile spun in regulament ca actualizarile anunturilor se fac la sapte zile sau daca se aduc modificari de pret,completari privind produsul etc
Respecte.Radu
Radu, nu pe acest forum; aici se pot face actualizari zilnice; la fel si pe infopescar.ro sau crap.ro; in schimb pe superpescar.ro actualizarile se fac la 5 zile minim sau daca intervin schimbari; poate pe alte forumuri se fac la 7 zile, nu te contrazic. Crede-ma, citesc regulamentele inainte de postare; imi place sa fiu corect in tot ceea ce fac. Inca o data, fire intinse!

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

Vand mulineta SPRO Super Long Cast LCS-555, in cutie, impecabila, echipata cu fir Ultima Power Steel 0,35mm. Merge si ca mulineta pentru SPOD, dar si ca mulineta de feeder (Gabor Dome stie de ce...). Pret: 200ron cu tot cu tambur de rezerva nou, nefolosit.

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

adyduck scrie:Vand mulineta SPRO Super Long Cast LCS-555, in cutie, impecabila, echipata cu fir Ultima Power Steel 0,35mm. Merge si ca mulineta pentru SPOD, dar si ca mulineta de feeder (Gabor Dome stie de ce...). Pret: 200ron cu tot cu tambur de rezerva nou, nefolosit.

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

adyduck scrie:Vand mulineta SPRO Super Long Cast LCS-555, in cutie, impecabila, echipata cu fir Ultima Power Steel 0,35mm. Merge si ca mulineta pentru SPOD, dar si ca mulineta de feeder (Gabor Dome stie de ce...). Pret: 200ron cu tot cu tambur de rezerva nou, nefolosit.

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

adyduck
pescar de competitie

Mesaj de adyduck »

Vand mulineta SPRO Super Long Cast LCS-555, in cutie, impecabila, echipata cu fir Ultima Power Steel 0,35mm. Merge si ca mulineta pentru SPOD, dar si ca mulineta de feeder (Gabor Dome stie de ce...). Pret: 200ron cu tot cu tambur de rezerva nou, nefolosit.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”