VAND NAVOMODEL K-KARP

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

LOBELLO13
Puncte: 0

Re: VAND NAVOMODEL K-KARP

Mesaj de LOBELLO13 »

Pt. cine isi pune problema asemanarii acestui navomodel cu carponizerul 2, e bine de stiut ca sunt unul si acelasi.
Acelasi producator, etichetare diversa.

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

UP!
Pt. cine doreste detalii, rog a se folosi numarul de telefon postat in anunt !

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

UP

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

UP

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

pret nou
1050

UN SINGUR UP PE ZI

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

UP ?! eu am afisat noul pret, nu am dat "up".
Bazandu ma pe aceasta "logica", este deplasata orice informatie suplimentara postata pe un topic, deoarece va aparea printre primele in lista topicurilor, acest lucru fiind considerat "up", nu?
"Nu prea inteleg "promtitudinea" si strictetea aceasta a moderatorilor fata de noii utilizatori iregistrati (pt. ca nou, nu sunt nici pe departe) ai crapmania.ro, in timp ce sunt utilizatori care mai, mai trebuie sa fie rugati sa afiseze un pret pt. produsele pe care le vand, fara a le fi inrosite topicurie.
Imi cer scuze daca deranjeaza postarea mea, poate pe undeva gresesc eu sau poate pe undeva chiar se exagereaza sau, poate, un pic din amandoua...

Cu stima,
Filip

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

-up
-ai mp
-atasez deseara fotografii
-am uitat sa mentionez telefonul.....
-mai atasezi fotografii din ora in ora cu produsele
-mai scazi din pret
lista poate continua...
toate acestea se pot scrie intr o singura zi intr un anunt si iti tine anuntul actualizat ;)
ImagineImagine
BÂZ

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

marlboro scrie:-up
-ai mp
-atasez deseara fotografii
-am uitat sa mentionez telefonul.....
-mai atasezi fotografii din ora in ora cu produsele
-mai scazi din pret
lista poate continua...
toate acestea se pot scrie intr o singura zi intr un anunt si iti tine anuntul actualizat ;)
GRESIT! este in beneficiul tuturor celor implicati in procesul de vanzare-cumparare sa pot scadea pretul.
Pot sa ma gandesc si ma razgandesc de 7 ori intr o zi asupra pretului, atat vreme cat nu l cresc, nu vad unde este problema...
Poate, dimineata apreciez un produs la 1000 ron si pana la pranz ma hotarasc ca m as multumi si cu 950. Nu am voie sa reactualizez anuntul in situatia asta, decat dupa 24 de ore? Mi se pare un pic ciudat si incorect, atat fata de cel care vinde, cat si fata de un posibil cumparator dar, daca, intradevar, acestea sunt regulile forumului, ma voi conforma...
Rugamintea mea este sa postati lista completa de "Up uri" intr un topic unde sa fie vazuta de catre toti utilizatorii. Mia culpa daca este postata deja dar, din cate stiu eu nu era in topicul cu regulile de postare (ce i drept am citit doar lista de reguli si nu postarile ulterioare).
Si totusi nu mi ati spus de ce regulile se aplica "asimetric" in randul utilizatorilor...

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

Up!

Pt. cei care au incercat si incearca in continuare sa scoata preturi de genul 800, 900, 995, ron, etc. ultimul pret ramane 1050 ron.
navomodelul se prezinta ireprosabil din toate punctele de vedere, iar pretul omologului sau din Romania (carponizer 2) este de 1850. Probabil ca este irelevant sa spun ca, cel pe care il am la vanzare, a costat mult mai mult datorita branding-ului.

Numai bine!

LOBELLO13

Mesaj de LOBELLO13 »

UP

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”