Dupa cum spune si titlul anuntui vand 4 X Okuma Spector ST65A. Mulinetele au fost folosite 2 sezoane. Au urme de folosire, partile nichelate sunt sterse in unele locuri si un fluture nu mai "caraie" cand este slabit/strans, dar functioneaza normal. Mulinetele vin insotite de tamburii de rezerva.
Pret: 900 ron. NEGOCIABIL !!!
Poze o sa pun mai pe seara. Daca este cineva interesat pot trimite si pe mail.
Telefon: 0765609593.
Am uitat sa mentionez ca mulinetele au frana rapida si pot asigura transportul in marea majoritatea a zonelor tarii(daca cumparatorul locuieste in zonele unde trec soferii firmei). Se pot vedea, proba si apoi plati. In cazul in care cumparatorul nu este multumit de cum arata sau cum functioneaza se pot da inapoi soferului(chiar atunci).
Buna ziua,
Din poze se vede clar ca au fost niste mulinete muncite. Avand in vedere ca acest tip de mulinete nu se mai face de multi ani si prin urmare nu sunt tocmai niste mulinete noi, va ofer 80 ron / bucata, ma intereseaza pentru piese de schimb.
Va rog sa ma contactati pe adresa: neamtzu_best@yahoo.com.
Buna ziua,
Nu doriti sa va dau cate 80 ron/buc ca sa le luati? Am zis ca mulinetele au fost folosite 2 sezoane si chiar asa este. Spre deosebire de tine eu nu vreau sa fac afaceri(sa repar scule si sa le vand) ci doar vreau sa le vand la pretul pietii(scrie negociabil). Daca din poze iti dai seama ca sunt muncite inseamna ca esti expert in fotografie. Sunt modificate cu Photoshop sau nu?
Mulinetele s-au vandut. Imi cer scuze celor cu care am vb la telefon sau prin msj. Le-am dat unui domn care le-a dorit pe toate.
Va multumesc pentru intelegere.