Salutare,
datorita unor evenimente care-mi vor ocupa timpul tot anul 2011, este exclus sa mai ajung pe balti, asa ca "depun armele" pentru anul 2011 si vand urmatoarele produse, care au fost achizitionate marea majoritate in noiembrie 2010:
- rod pod FOX Sky Pod 4 posturi (nou nout) + 4 FOX Butt Rest small, modelul nou -> 1.100 RON
- Senzori FOX (pachet): 4 senzori FOX EOS-R (sigilati) + statie FOX RX3 (sigilata) + lanterna de cort FOX Hallo Elite Bivy Light care lucreaza in tandem cu statia si senzorii si se aprinde cand aveti trasatura - lanterna este cumparata de la cineva, este sh, dar este in stare perfecta) + 6 fete pentru senzori FOX EOS noi nouti black + 4 hardcase pentru senzori black (carcase de protectie noi noute) + baterii noi (la senzori, la statie si la lanterna) -> 3.300 RON
- Fox Euro Illuminated Swinger Presentation Set + 4 izotopi Solar (verde, galben, rosu, albastru) noi noute -> 650 RON
- sac de dormit Trakker Big Snooze PLUS (nou nout) -> 200 RON
- patura Trakker (Thermal Bedchair Cover) nou nouta -> 100 RON
- geanta Trakker in care intra sac de dormit + patura, modelul SL Sleeping Bag Carryall -> 50 RON
- perna TRAKKER Jumbo Pilow nou nouta -> 50 RON
- scaun Trakker (Trakker Recliner Chair with arms) modelul nou (nou nout) -> 300 RON
- 4 mulinete Shimano Tribal XTA 5500 (4 tamburi cu fir Ultima Distance de 0,28 si ceilalti 4 tamburi cu fir Sunline de 0,28) cu gentuta pentru fiecare, ulei Shimano si saibe de reglare, achiztionate in vara 2010, pescuite de cateva ori, stare impecabila, insotite de certificate de garantie -> 2.800 RON
- 4 lansete Shimano Tribal XTR-B 3,96m & 3,5lb, achiztionate odata cu mulinetele, stare impecabila, insotite de certificate de garantie -> 4.000 RON
- spod Shimano Tribal 3,66m 5lb, stare impecabila -> 400 RON
- marker Shimano Tribal 3,96 3lb, stare impecabila -> 400 RON
- 2 huse de 3,6 Shimano Tribal noi noute (pt spod si marker) -> 100 RON
- KORDA Krusha Pouch Large + husa Trakker speciala pentru ea, noi noute -> 50 RON
- mese boilies italiene de 14, 16, 18, 20, 24 -> 250 RON (nu le vand separat decat la pachet toate)
Am sa revin, dupa ce ajung la locul unde tin accesoriile si cu maruntisuri de genul: gentute, huse, arome, mixuri si eventual cu ce mai am p-acolo si am omis sa le postez acum.
Rugaminte mare: Daca cineva doreste si chiar este interesat de ceva, il rog sa posteze aici, sa dea un mesaj privat cu numarul de telefon si cu ce il intereseaza sau sa-mi dea un sms si cand prind o ocazie de a fi mai liber il contactez eu. Sunt foarte foarte prins si este posibil sa nu pot raspunde la telefon, insa in fiecare seara am sa intru si sa urmaresc postul.
Ciuchi - 0723.285.583
Va urez fire intinse pe 2011 si cat mai multe capturi si trofee!
Frate ce ai patit?
Ma doare cand vad un asemnea pescar ca renunta chiar si pt. un timp scurt.
Oricum , ce scule ai tu si cum sunt intretinute , chiar nu e posibil sa ramai cu ele nevandute.
Te salut cu aceasta ocazie.
Pentru cine doreste sa ma sune va las un numar de telefon la care pot raspunde. Tinand cont de domeniul in care sunt suna telefonul meu ca dracu' si nu mai stiu care cine ce vrea.
Asa ca, pentru a raspunde si sa pot sta de vorba cu voi, va rog sa ma contactati pe acest Orange: 0744.385.582
PS. Produsele se pot vedea/testa oricand in Pitesti!
Inca o precizare pe care am omis-o.
Incepand cu 03.03.2011, adica poimaine (joi) pana luni - marti saptamana viitoare sunt 80-90% din timp in Bucuresti, asa ca daca sunt doritori care vor sa le vada sau sa cumpere ceva va pot aduce produsul in Bucuresti.
- Spod Shimano: rezervat
- mese boilies: vandute
- Korda krusha + husa: vanduta
- perna Trakker: vanduta
- sac de dormit Trakker + geanta: rezervate
M-au intrebat mai multi, deoarece nu inteleg ce swingeri sunt (illuminated sau nu) ca am si izotopi.
Swingerii sunt cei illuminated, setul de 4 bucati. Izotopii i-am luat pentru a nu activa lumina de veghe din senzori noaptea, astfel facand economie la baterii.