Bora NU MERGE SCHIMBU, AM AUZIT CA ESTI RAU LA BAUTURA..........carpmaster scrie:sa ma anuntati cand trebuie sa ma deplasezi la genes pt schimb...

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Bora NU MERGE SCHIMBU, AM AUZIT CA ESTI RAU LA BAUTURA..........carpmaster scrie:sa ma anuntati cand trebuie sa ma deplasezi la genes pt schimb...
Mai bine in leasingRoman Eugen scrie:pai cam are un magazin plin de betze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Florine mai da shi tu in rate, cu buletinul, ca e criza![]()
doru_croc scrie:Mai bine in leasingRoman Eugen scrie:pai cam are un magazin plin de betze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nea Vio, parca dumneata voiai speedviorel dulamita scrie:doru_croc scrie:Mai bine in leasingRoman Eugen scrie:pai cam are un magazin plin de betze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....iar cei mai buni la suflet, mai dau si de...pomana, pt iertarea pacatelor viitoare![]()
...
Asta, ca sa te "ajute" la...vinzare.
Ofer una bucata Ulm dar dupa ce termina concursul pe Floreascadoru_croc scrie:Florine pazea! Au aparut spargatorii de topicuri. Urmeaza Shimanobig, se pregateste...Razavan...si tot asa.Razvan Ulmeanu scrie:Ofer la schimb una bucata turk. Garantat nu mai ai nevoie de bete ca are el talent!
![]()
![]()
![]()
MA BAG SI EU LAPREMIU, SAU MACAR UN DECviorel dulamita scrie:@Genes Florin
...daca pina la orele 22 in seara asta, nu "aparea" pe acest topic shimanobig, pierdeam doi litri de horinca, asa ca...acum o sa impartim cistigul![]()
...
Fir intins la Boiliesmania!
....vineeeedoru_croc scrie:MA BAG SI EU LAPREMIU, SAU MACAR UN DECviorel dulamita scrie:@Genes Florin
...daca pina la orele 22 in seara asta, nu "aparea" pe acest topic shimanobig, pierdeam doi litri de horinca, asa ca...acum o sa impartim cistigul![]()
...
Fir intins la Boiliesmania!