Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Ma bucur pentru inspiratia de nu pune trusa de accesorii la vanzare si momelile ramase.carbocalm scrie:Si mie imi pare rau. Pretul este 500 lei redus si este ultima reducere pe care o fac. Daca nu se vinde il fac cadou.
Sunt satul efectiv de cate oferte am primit.
Membri cu pretentii de competitii care negociaza 50 de lei la un minciog de 150, sau colegi care au impresia ca au nevoie neaparata de un rod pod , dar efectiv 100 de lei le gaureste ireparabil bugetul.
Daca voiai sa-l faci cadou, nu stai 3 luni cu el la vanzare.carbocalm scrie:Si mie imi pare rau. Pretul este 500 lei redus si este ultima reducere pe care o fac. Daca nu se vinde il fac cadou.
Membri cu pretentii de competitii care negociaza 50 de lei la un minciog de 150, sau colegi care au impresia ca au nevoie neaparata de un rod pod , dar efectiv 100 de lei le gaureste ireparabil bugetul.
Felicitari! Sunt sigur ca ai facut o afacere foarte buna. Probabil ai prins vreun Shimano Tribal .Mugady scrie:Daca voiai sa-l faci cadou, nu stai 3 luni cu el la vanzare.carbocalm scrie:Si mie imi pare rau. Pretul este 500 lei redus si este ultima reducere pe care o fac. Daca nu se vinde il fac cadou.
Eu ti-am oferit acum o luna 100 lei pe un minciog gaurit
PS. Ma bucur ca nu ai accepat. Am gasit unul fara gauri
Pot oferi 100 lei pe minciogcarbocalm scrie:Felicitari! Sunt sigur ca ai facut o afacere foarte buna. Probabil ai prins vreun Shimano Tribal .Mugady scrie:Daca voiai sa-l faci cadou, nu stai 3 luni cu el la vanzare.carbocalm scrie:Si mie imi pare rau. Pretul este 500 lei redus si este ultima reducere pe care o fac. Daca nu se vinde il fac cadou.
Eu ti-am oferit acum o luna 100 lei pe un minciog gaurit
PS. Ma bucur ca nu ai accepat. Am gasit unul fara gauri
Asa cum ti-am transmis, din principiu(datorita abordarii)nu ti-l vindeam.
Este fix problema mea ce bani cer si ce fac cu produsele mele perfect functionale, pe care am platit cel putin dublu.