Salut,
am facut un pic de ordine inainte de deschiderea sezonului si am ajuns la concluzi ca sunt foarte multe lucruri pe care nu le folosesc, unele nici nu le-am folosit.
1. 2 buc. lansete Germina originale DDR, 2.7m, actiune maxima 100 gr. fibra plina, impecabile, reinelate. Le-am cumparat acum 4 ani de la un tip din Austria (mai mult de colectie), nu le-am folosit si stau degeaba, pescuiesc de 3 ani la feeder.
Pret/ bucata 250 RON, ambele 430 RON, nenegociabil.
2. Lanseta de nadire Anaconda Extreme Spod, 3,6m, 6-7lb, urme normale de utilizare, blanc fara fisuri, inele intacte, arunca 200 gr ca pe un fulg la 80m.
Pret 220 usor negociabil.
3. Lanseta Silstar de pluta, 5m, telescopica, putere maxima de aruncare 40 gr., fara fisuri, inele intacte. L-am luat de pe forum acum 5-6 ani asa cum se vede in poze, l-am folosit cateodata doar ca "umplutura" la pescuit la crap, urme normale de folosinta.
Pret 300 RON usor negociabil.
Bonus mulineta (nu e nu stiu ce scula, dar isi face treaba) de pe ea cu tot cu fir.
4. Sonar pentru lansat, cu aplicatie pe telefon/tableta, etc. Deeper Pro, impecabil, fara lovituri zgarieturi cu cablu de incarcare, husa si suruburi de atasare a firului, in cutia originala. Il am de 4 ani, l-am folosit la 4-5 iesiri pe Dunare.
Perfect pentru a incepe pescuitul cu sonar la un pret ok.
Pret 800 RON usor negociabil.
5. Sonar Garmin Striker 5cv cuparat de la un coleg de pe forum acum 5 ani, folosit de 2-3 ori, pentru ca am vandut pneumatica. Sonda GT20-TM. Perfecta stare, ecran fara urme de zgarieturi si altele asemenea, cu toate accesoriile din pachetul original, in cutia originala. Il vand pentru ca momentan folosesc un Raymarine de 9 inch.
Pret 900 RON usor negociabil. Bonus un incarcator automat pentru bateria de la sonar(bateria mea nu mai este de competitie si nu avea rost sa-l listez) si o tija de prins pe pneumatica (fara cele trebuincioase de pe oglinda barcii).
Imi pare rau dar nu potr atasa poze. M-am straduit 2 ore. Rog administratorii sa ma ajute cu treaba asta.
Altfel pe whatapp trimit la orice solicitare.
Multumesc.
Mai jos singura poza pe care am reusit s-o reduc la cerintele de postare.