Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Doripesco

Competitii inchise.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Doripesco

Mesaj de FelixTintea »

Cupa Club Crap Cristian Editia a 6 a
13 – 17 August 2018
Durata concursului 96 de ore

ORGANIZATOR : Club Crap Cristian

LOCATIE : Doripesco (Vadu Rosu) Balta nr.4

Contact tel. 0746034090- Felix Tintea
0741 62 44 44 – George Cosulet
Taxa participare – 3000 Lei

LOCURI DISPONIBILE : 24 de locuri – impartite in trei sectoare de cate 8 locuri
Sector A ( A1 A2 A3 A4 B9 B10 B11 B12)
Sector B ( A5 A6 A7 A8 A9 A10 A11 A12 )
Sector C ( B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 )
Clasament cantitate/calitate (7 pesti).

Se aduna punctele din ambele clasamente. In caz de egalitate de puncte urmatorul criteriu de departajare este cantitatea.
Castigatorii sectoarelor vor merge in clasamentul general pentru stabilirea locului I, II, III – general (in functie de punctele din sector).

Echipele vor fi formate din 3-4 pescari cu drepturi depline.

Locurile de pescuit nu se aleg ci se trag la sorti.

Vor fi 13 echipe premiate – 39 de cupe:

3 premii la general:

Locul I general – 16000 Lei
Locul II general – 12000 Lei
Locul III general – 8000 Lei


9 premii pe cele 3 sectoare :

Sectorul A:
Locul I pe sector – cupe +medalii + diplome
Locul II pe sector – cupe + medalii + diplome
Locul III pe sector – cupe + medalii + diplome

Sectorul B:
Locul I pe sector –cupe + medalii + diplome
Locul II pe sector – cupe+medalii + diplome
Locul III pe sector – cupe + medalii + diplome

Sectorul C:
Locul I pe sector – cupe +medalii + diplome
Locul II pe sector – cupe +medalii + diplome
Locul III pe sector – cupe + medalii + diplome

Captura – la general – 3000 Lei + cupe +medalii + diplome

Premiile nu se cumuleaza. O echipa nu va putea primi decat un singur premiu, adica pe cel mai important in ordinea urmatoare: clasamnet general 1-3, captura, 1-3 sector.

Premiile sunt valabile daca participa 24 de echipe.

Locul este garantat doar celor care achita avansul –1200Lei
Avansul se va achita in contul – ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV CRAP CRISTIAN, CUI 35351616
BANCA TRANSILVANIA , CONT RO85BTRLRONCRT0296162601
Plata integrala se va face pana in data de 12.08.2018
Arbitrajul va fii asigurat de Dl Calota Gabriel + echipa sa.
Regulament:

PESCUIT
1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
3. Se poate pescui cu plumb, plumb pentru pasta, momitor.
4. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
6. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
11. Nu este permis focul deschis in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE
13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
14. Nu se poate folosi nada vie. Pentru nadire, este permisa folosirea mixurilor, semintelor, boilies-urilor si peletelor.
15. Bulgarii de mixuri preparate si lansate, folosind produsele mai sus mentionate, trebuie sa aiba dimensiuni cu diametrul de maxim 60 mm.
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi bastonul de nadire(cobra), cupa de nadire, catapulta, racheta de nadire, spomb-ul, lopata si accesoriile PVA (fire solubile, pungi solubile, saci solubili). Interzis orice sistem cu propulsie pe baza de aer comprimat.
17. Racheta de nadire nu trebuie sa aiba un diametru interior mai mare de 60mm si o lungime mai mare de 200mm.
18. Este interzisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire) de la ora 19:00 pana la ora 08:00
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Se admite nadirea cu seminte doar daca sunt cel putin fierte.

REGULI DE CONCURS
21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 18:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al fermei si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) si a sprayului dezinfectant.Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepep pescuitul in momentul remedierii situatiel. Se pot retine maxim 4 pesti intr-un sac de pastrare, daca pestii au greutatea individuala mai mica de 4 kg.
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.


CANTARIREA
28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur).
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului. De asemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici de 1 kg.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acesta va lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu,
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. Orice pescar poate participa la orice cantarire in calitate de martor. La cantaririle suplimentare, arbitrii vor anunta standurile invecinate, iar un concurent din aceste standuri poate participa ca martor, daca doreste. In cazul existentei vreunui martor la cantarire, se va trece pe fisa de cantarire standul din care provine martorul, iar aceste trebuie sa semneze fisa in rubrica aferenta.
34. Pescarii pot solicita cantarire suplimentara in cazul unui peste mai mare de 10 kg (ziua) sau 15 kg (noaptea) - daca pestele in cauza nu are cel putin 10, respectiv 15 kg, va fi repus in sac si va fi cantarit la urmatoarea cantarire oficiala. Intre orele 21 si 7 este considerata noapte. Cantaririle suplimentare se fac in ordinea solicitarii acestora. Cu 30 de minute inainte de cantaririle oficiale si cu 1 ora inainte de finalul concursului nu se mai efectueaza cantariri suplimentare.
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa(si un martor, daca exista).
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Un singur peste intr-un singur sac, (cu exceptia pestilor pana in 4 kg, care se pot pune maxim cate 4 in sac).
Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentatnt al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei Orice comtestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata..
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.

Se sanctioneaza cu AVERTISMENT consemnat in fisa de arbitraj, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 3, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 24, 25, 27, 29, 30, 31, 37.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 4. 9, 11, 13, 14, 16, 32, 38, 42.
Echipele care au primit doua avertismente sunt penalizate cu 50 kg si sunt eliminate din concurs la primirea celui de al treilea avertisment. In cazul consemnarii unei eliminar, intreaga cantitate de peste nu va mai fi luata in calcul la intocmirea clasamentului.ARBITRAJ
43. Arbitrii au obligatia sa respecte regulamentul in litera si spiritul lui, sa fie corecti, obiectivi si discreti. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul si sa noteze sanctiunile acordate pe foile de arbitraj. Foaia de arbitraj care consemneaza sanctiunea, nu este conditionata de efectuarea unei cantariri.
44. Foile de arbitraj se intocmesc in dublu exemplar. Originalul ramane la arbitru si este folosit pentru intocmirea clasamentului, copia ramane la concurent pentru a-i servi acetuia la verificari si eventuale contestatii.
45. Startul si finalul concursului se anunta prin semnal auditiv.

DISPOZITII FINALE
46. Programul desfasurarii concursului, regulamentul de concurs si de arbitraj, se anunta din timp echipelor participante de catre organizatorul concursului.
47. Organizatorul are obligatia sa informeze exact concurentii despre directiile de pescuit marcate pe standuri, caile de acces permise catre utilitati si orice alte date a caror necununoastere pot duce la incalcarea prezentului regulament.
48. Participarea la concurs, implica acceptarea fara rezerve din partea concurentilor, a prevederilor din prezentul regulament si obligatia de a i se conforma.

ATENTIE ! Asociatia Club Crap Cristian sau Administratia Doripesco nu sunt responsabile pentru eventualele accidente sau evenimente.
In caz de eveniment / accident va rugam sa apelati numarul unic pentru situatii de urgenta 112, precum si seful echipei de arbitrii.
La sedinta tehnica fiecare participant isi va lua angajamentul pe propria raspundere ca raspunde pentru eventualele incidente atat de sanatate dar si de comportament.

Cristian Paun
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 27, 2017 14:38

Re: Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Dorip

Mesaj de Cristian Paun »

Cristian Paun+Parteneri

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Dorip

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1. Ciprian Păun + parteneri
2. C.C.Cristian - Ștefănescu Eugen + parteneri

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Dorip

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1. Ciprian Păun + parteneri
2. C.C.Cristian - Ștefănescu Eugen + parteneri
3. Capitano Carp Team

szaszmarton
Mesaje: 22
Membru din: Lun Mar 13, 2017 9:26
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Dorip

Mesaj de szaszmarton »

Pentru lista de intentie: MoonCarp Team Tarlungeni

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Dorip

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1. Ciprian Păun + parteneri
2. C.C.Cristian - Ștefănescu Eugen + parteneri
3. Capitano Carp Team
4. MoonCarp Team Tarlungeni

szaszmarton
Mesaje: 22
Membru din: Lun Mar 13, 2017 9:26
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Doripesco

Mesaj de szaszmarton »

Pe site-ul deltadincarpati apare 14-17 august ???

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

ClubCarpCristian
Mesaje: 81
Membru din: Mie Dec 09, 2015 12:14

Re: Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Dorip

Mesaj de ClubCarpCristian »

szaszmarton scrie:Pe site-ul deltadincarpati apare 14-17 august ???

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Salut Marton ! Pe site-ul respectiv este o mica greseala, initial am vrut sa il facem de 72h.

Concursul oficial este de 96h, mai exact cum este prezentat pe www.crapmania.ro !


Cu respect !
Cosulet George - Presedinte ClubCarpCristian

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian 13-17 August 96/h Ed a 6 a Dorip

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție:
1. Ciprian Păun + parteneri
2. C.C.Cristian - Ștefănescu Eugen + parteneri
3. Capitano Carp Team
4. MoonCarp Team Tarlungeni
5. Radu Rascanu + parteneri

senzor planet

Înapoi la “ARHIVA COMPETITII”