Cupa Club Crap Cristian- Best 10/Doripesco 13-17 August

Competitii inchise.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Cupa Club Crap Cristian- Best 10/Doripesco 13-17 August

Mesaj de FelixTintea »

ORGANIZATOR: Club Crap Cristian cu sprijinul administratiei DORIPESCO
Taxa: 3.000 ron / echipa 4 pescari

Premii:

Loc I : 20.000 ron
Loc II : 15.000 ron
Loc III : 10.000 ron
Captura competitiei : 3.000 ron

Detalii de contact si mai multe informatii:

Tintea Felix- telefon. 0746 034 090

Cosulet George telefon 0741 624 444

24 echipe, impartite in 3 sectoare.
Se puncteaza de la minim 4 kg.
Se nadeste doar cu boilies (din cobra), se pescuieste doar cu boilies sau pop-up.
Se vor acorda premii pentru Locul 1, 2 si 3 General si Captura competitiei.
Pe fiecare sector se va face un clasament pe calitate (10 pesti).
Suma punctelor obtinute in aceste clasament, va genera clasamentul pe sector.
Locurile 1, 2 si 3 (la general) se vor stabili intre ocupantele locurilor 1 de pe fiecare sector.
Captura competitiei nu se poate cumula cu locurile 1, 2 sau 3.

Luni 13 August 2018 ora 8.00adunarea si acreditarea echipelor in fata complexului Doripesco,ora 8.30 sedinta tehnica,ora 9.00 tragerea la sorți,urmată de deplasarea pe standuri!! ora 12 Start concurs. Vineri 17 August ora 12 stop concurs. Premierea ora 14.

Regulament:

PESCUIT
1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
3. Se poate pescui doar cu plumb. Este interzisa folosirea momitorului sau a plumbului pemtru pasta.
4. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
6. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m.
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
11. Nu este permis focul deschis in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE
13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
14. Nu se poate folosi momeala vie. Pentru nadire este permisa doar folosirea boilies-urilor!
15. Ca momeala la carlig se poate folosi doar boilies sau pop-up, eventual imbracate in pasta. Sunt interzise porumbul, plasticele, etc.
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi doar bastonul de nadire (cobra) si boilies-uri atasate de montura, cu fir sau banda solubila.
17. Saculetii solubili sunt interzisi. Pasta pe plumb este interzisa.
18. Este interzisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire, etc) si dispozitivele pneumatice sau electrice.
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Boilies-urile vor avea diametrul de max 30 mm.

REGULI DE CONCURS
21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 18:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al fermei si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) si a spray-ului dezinfectant. Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiel. Se pot retine maxim 1 peste intr-un sac de pastrare.
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.


CANTARIREA
28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur), cu greutate de minim 1 kg.
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului. De asemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici de 1 kg.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. Orice pescar poate participa la orice cantarire, in calitate de martor. La cantaririle suplimentare, arbitrii vor anunta standurile invecinate, iar un concurent din aceste standuri poate participa ca martor, daca doreste. In cazul existentei vreunui martor la cantarire, se va trece pe fisa de cantarire standul din care provine martorul, iar aceste trebuie sa semneze fisa in rubrica aferenta.
34. Pescarii pot solicita cantarire suplimentara in cazul unui peste mai mare de 10 kg (ziua) sau 15 kg (noaptea) - daca pestele in cauza nu are cel putin 10, respectiv 15 kg, va fi repus in sac si va fi cantarit la urmatoarea cantarire oficiala. Intre orele 20 si 7 este considerata noapte. Cantaririle suplimentare se fac in ordinea solicitarii acestora. Cu 30 de minute inainte de cantaririle oficiale si cu 1 ora inainte de finalul concursului nu se mai efectueaza cantariri suplimentare.
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa (si un martor, daca exista).
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Se pastreaza un singur peste intr-un singur sac.
Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentant al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata..
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.

Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 6, 8, 10, 19, 21, 25, 24, 25, 29, 30, 31.
Se sanctioneaza cu AVERTISMENT (si penalizare 50 kg) nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 7, 12, 22, 23, 27, 31, 37.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 32, 38, 42, precum si cumularea a doua avertismente.
Sectorul1
A1-B12-B11-B10-B9-B8-B7-B6
Sectorul2
A2-A3-A4-A5-A6-A7-A8-A12
Sectorul3
A9-A10-A11-B1-B2-B3-B4-B5

Locul in concurs este garantat prin achitarea avansului de 1000 ron pana la data de 15 Iulie 2018!Ordinea tragerii la sorți va fi in funcție de achitarea avansului.

Contul in care se poate achita este: RO 85BTRLRONCRT0296162601 Banca Transilvania
ATENTIE:Avansul nu se restituie,echipa in cauza daca nu mai poate participa,trebuie sa-si caute inlocuitor pana la data inceperii concursului.

Chira Carp Team
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Noi 04, 2017 20:02

Re: Cupa Club Crap Cristian- Best 10/Doripesco 13-17 August

Mesaj de Chira Carp Team »

Chira Carp Team -Chirita Mihaita+Frone Ghiorghita

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian- Best 10/Doripesco 13-17 August

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție
1 Chira Carp Team - Chirita Mihaita + Frone Ghiorghita
2 Tata Nitu Team

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian- Best 10/Doripesco 13-17 August

Mesaj de FelixTintea »

Lista intenție
1 Chira Carp Team - Chirita Mihaita + Frone Ghiorghita
2 Tata Nitu Team
3 C.C.Cristian - Nita Victor + parteneri
4 Raul Petre + parteneri
5 C.C.Cristian - Stefanescu Eugen + parteneri

FelixTintea
Mesaje: 216
Membru din: Dum Apr 30, 2017 9:12
Puncte: 0
Localitate: Cristian, jud. Brasov

Re: Cupa Club Crap Cristian- Best 10/Doripesco 13-17 August

Mesaj de FelixTintea »

Acest concurs să anulat.

MILLY
Mesaje: 519
Membru din: Mie Sep 05, 2012 18:18
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Cupa Club Crap Cristian- Best 10/Doripesco 13-17 August

Mesaj de MILLY »

Cu asa taxe cred si eu :shock:
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

senzor planet

Înapoi la “ARHIVA COMPETITII”