CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Competitii inchise.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14694
Membru din: Vin Mai 25, 2007 14:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de gor965 »

CUPA EXPERT PAINTS

Organizatori: ACS EXPERT FISHING & EXPERT PAINTS
Locatie: Hermes Peris
Echipe participante: 15
Durata concurs: 72 ore
Taxa de participare concurs:
3.500 RON / ECHIPA (3 pescari)


Data concursului: 18-21 IUNIE 2020 (Joi-Duminica)
PREMII LA GENERAL
LOCUL 1 –22.500 RON
LOCUL 2 – 12.500 RON
LOCUL 3 – 7.500 RON


SE PREMIAZA LOCUL: 1, 2, 3 la general. (CANTITATE - CALITATE din cei mai mari 10 Pesti)

Balta va fi impartita in 3 sectoare valorice A , B si C . Pentru a putea face o departajare cat mai corecta a sectoarelor, se va tine cont de clasamentele concursurilor desfasurate pana in apropierea datei concursului, in urma acestora se va stabili prin consultare cu participantii grila finala de concurs a standurilor si repartizarea acestora. Pe fiecare sector vor fi intocmite doua clasamente separate, unul bazat pe calitate si unul pe cantitate.
Organizatorii inpreuna cu administratia se obliga sa mentina apa la un nivel optim astfel incat sa nu existe fluctuatii in cresterea sau scaderea apei care sa dezavantaje una sau mai multe echipe participante la concurs, exceptie fac cazurile de forta majora: furtuni, cresteri ale debitului apei datorate precipitatilor sau a altor cauze care nu depind de organizatori.

Castigatoarea concursului – echipa cu cel mai mic numar de puncte de pe cele trei sectoare in urma adunarii punctelor din cele doua clasamente. In caz de egaliate de puncte pe un sector va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul pe calitate, iar la General va fi considerata castigatoare echipa cu cea mai mare diferenta la clasamentul de calitate fata de locul urmator de pe sector.

Clasamentele se vor puncta astfel:

Cantitate:
loc 1 = 1 punct
loc 2 = 2 puncte
loc 3 = 3 puncte
loc 4 = 4 puncte
loc 5 = 5 puncte
loc 6 = 6 puncte
loc 7 = 7 puncte
loc 8 = 8 puncte
loc 9 = 9 puncte
ETC.

Calitate din 10 pesti:
loc 1 = 1 punct
loc 2 = 2 puncte
loc 3 = 3 puncte
loc 4 = 4 puncte
loc 5 = 5 puncte
loc 6 = 6 puncte
loc 7 = 7 puncte
loc 8 = 8 puncte
loc 9 = 9 puncte
ETC.

pentru contact - Marian Florea
0744304309


Regulament oficial:

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare.(ELIMINARE)
2. Firul folosit minim admis este de 0,25 mm pe lanseta(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE)
3. Runner-ul (al patrulea pescar) are drepturi depline achita o taxa de 100 lei in plus
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui, in cazul unei noi abateri, ELIMINARE + achitarea contravalorii pestelui)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci de pastrare pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 15. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentiali vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii nu au voie sa circule cu masina pe durata desfasurarii concursului.(AVERTISMNT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap. Rulota poate fi considerata “cort”.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(depunctare 20 Kg la cantitate)
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8.00 si 18.00. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit, catapulta, spomb, prastie pentru bulgari.(AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in-line, feeder sau arc naditor.
19. Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.
20. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi (AVERTISMENT).
22. Incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii si personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la orice accidente produse pe toata perioada desfasurarii concursului.
25.In caz de forta majora (ex: furtuna, inundatii, etc.) organizatorul poate decide intreruperea
competitiei.Daca conditiile vor permite, concursul se va relua printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa se reia la 15 minute dupa acesta.In cazul intreruperii la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 96 de ore programate initial.Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii.
26. Se considera ca echipele inscrise in concurs si-au insusit prezentul regulament si sunt de accord cu acesta.

ARBITRAJ

A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8:00 si seara incepand cu ora 18:00, unul din arbitri avand un dispozitiv de inregistrare video pentru a indeparta orice suspiciune de fraudare a rezultatelor, filmarile fiind puse la dispozitia particiantilor in cazul solicitarii acestora.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe si sa semneze pe foaia de arbitraj.
Exceptie de la punctul A face cazul cand un concurent a prins un crap mai mare de 13 kg sau cteno mai mare de 10 pe timp de zi. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare si la o captura de crap mai mare de 15 kg si cteno mai mare de 10 kg. La orice extracantar concurentul este obligat sa cantareasca si orice cteno capturat. Deasemenea un vecin de stand fiind obligat sa participe.
C. In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model cu picioare, a minciogului ecologic, a celor 15 saci mari obligatorii, a sprayului dezinfectant precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul , indiferent de greutate.
III. Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor: 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17, 20 si 21 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus, se dicteaza depunctarea cu 20 de kilograme la cantitate, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2, 11 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

DESFASURARE


Concursul incepe Joi la ora 12:00 si se termina duminica la ora 12:00. Daca o echipa inteapa in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12:00 sa finalizeze dril-ul.

Adunarea pe balta joi la ora 9:00, tragerea la sorti la ora 09:30. In urma tragerii la sorti pana la ora 12:00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit.
La ora 12:00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.

Festivitatea de premiere Duminica la ora 13:30

MENTIUNI
- inscrierile se asigura doar prin achitarea avansului de minim 1500 ron
- cei care achita avans si vor sa se retraga , trebuie sa gaseasca un inlocuitor
- organizarea concursului si premiile sunt valabile doar daca cele 24 de locuri sunt ocupate.
- membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate.
- extragerea numarului de ordine se va face in functie de achitarea integrala a taxei.

Taxa trebuie achitata pana pe data de 10 iunie 2020 , iar pentru rezervarea locului se poate achita un avans minim de 1500 Ron in limita locurilor disponibile.
Avansul se poate achita la administratia baltii Hermes-Peris sau prin virament bancar.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

maty
Mesaje: 580
Membru din: Mar Ian 11, 2005 18:37
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de maty »

MRD TEAM
ajutorul vine de sus.

Avatar utilizator
Dan Badarcea
Mesaje: 881
Membru din: Lun Mai 19, 2008 8:19
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de Dan Badarcea »

The One

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Ovidius Constanta

Avatar utilizator
gixy
Mesaje: 207
Membru din: Mar Mai 08, 2007 14:22
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de gixy »

George Ilinca + Parteneri

Avatar utilizator
Goro
Mesaje: 280
Membru din: Dum Feb 08, 2015 20:50
Puncte: 0
Localitate: Topoloveni

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de Goro »

Carp United: Damian Durdoi, Florian Chiran, Mihai Gliganeanu
Mihai Gliganeanu

Avatar utilizator
gixy
Mesaje: 207
Membru din: Mar Mai 08, 2007 14:22
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de gixy »

Salut,
Un contact pentru detalii avans?

Multumesc,

Manene
Mesaje: 20
Membru din: Mie Ian 31, 2018 12:34

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de Manene »

Buna ziua,
pentru contact Marian Florea
0744304309

Avatar utilizator
gixy
Mesaje: 207
Membru din: Mar Mai 08, 2007 14:22
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de gixy »

Nu mai pot participa si cedez loc.
Cine este interesat - 0743903142

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14694
Membru din: Vin Mai 25, 2007 14:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de gor965 »

Format modificat.
Doua locuri libere!


Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14694
Membru din: Vin Mai 25, 2007 14:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: CUPA EXPERT PAINTS, Hermes Peris - 18-21 IUNIE 2020

Mesaj de gor965 »

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet

Înapoi la “ARHIVA COMPETITII”