In virtutea dreptului la replica am sa raspund la provocarea invinsului meu in ultima partida de pescuit din anul 2004. Eu,de fapt,nu vroiam sa dau pe "post" rusinea care au patit-o vicecampionii mondiali (o parte din ei,"marea echipa Senzor"),dar vazand ce minciuni s-au putut scrie pe acest forum,nu mai pot sa tac si am sa va povestesc ce s-a intamplat pe 23 si 24 octombrie 2004,la Peris.
Totul a plecat de la o partida de pescuit facuta cu o saptamana in urma(18-19.10.04)cand am plecat sa fac un pescuit de 24 de ore cu proaspatul vicecampion mondial,Vladut Mateianu.Pe drum il mananca limba pe domn' Vladut si zice sa facem pariu.Asa am facut:cine prinde primul peste o sticla de whisky,cel mai mare peste alta sticla de whisky ,iar pentru cea mai mare cantitate ,dupa 24 de ore, o lada de bere.
Pe data de 19.10.2004 aveam de primit 2 sticle de whisky si o lada de bere de la acest foarte talentat pescar dar din pacate prost influentat de un var de-al sau...din care cauza cred ca a si pierdut...
Pe drumul de intoarcere aflu ca de fapt concursul era in mintea lui de cateva zile,ba mai mult se pusesera si pariuri la magazinul "SENZOR" si cu ocazia infrangerii lui Vladut baietii de la magazin si-au scurtat programul de lucru cu o ora pe zi( ii felicit pe Coco,Fane si Alin ca au stiut pe cine sa parieze).
Cred ca va dati seama ce a patit Vladut cand a aflat Andrei ce s-a intamplat...
Primesc un telefon a doua zi cu provocarea lui Andrei Vladeanu cum ca sa pescuiesc eu cu el,pe aceiasi miza, la sfarsitul saptamanii,pe aceiasi balta.
Ok,de acord.Dar intre timp se duce zvonul,asa ca la sfarsitul saptamanii se umple balta cu o gramada de nume sonore din lumea pescarilor de crap.
Pescarul Vladeanu ca sa fie sigur ca va castiga pariul isi aduce cu el ajutoare,respectiv pe varu'Vladut,pe fratii Rudeanu si pe Coco-Senzor impreuna cu un prieten .
Eu cad la mijloc intre Vladut si Andrei(cica vroiau sa ma inchida),dupa care ne apucam de pescuit.Miza:aceiasi ca in partida trecuta,2 sticle de whisky si o lada de bere.
Se apuca vicele sa nadeasca ajutat de Sorin Rudeanu,asa cum stiau ei de la Mondiale,si dai cu bulgari de nada si dai si iar dai ,vreo ora,noroc ca a pierdut "palaria" cu care nadea ca si peste o saptamana tot la nadit il gaseam.Dupa care baga bilele cu care au speriat ei crapii portughezilor si se apuca de pescuit.Pardon ,de baut am vrut sa spun.
Asta se intampla in dreapta mea,in timp ce pe stanga ,invinsul meu Vladut, se apuca mai cu strangere de inima sa pescuiasca si el...Dupa care a aplicat tactica capitanului de echipa Senzor si a dat-o si el pe bautura...
A urmat o noapte de cosmar,cu Andrei Vladeanu care dadea "la boboci" prin boscheti,cu Vladut care era mort pe malu' de vis-a- vis unde pescuia maestru Rosioru cu Val,Dan Cotelici si Cezar Bibu mai tarziu,cu maestru care a venit la noi in vizita si nemernicu'de Vladeanu a sarit pe el si l-a luat la suturi(sa-ti fie rusine Vladene,macar un pic de respect pentru varsta maestrului),cu lupta mea si a altor 2 prieteni ca sa-l tinem pe maestru' sa nu-l omoare pe Andrei, si multe alte evenimente...
Pentru exemplificarea evenimentelor o sa incerc sa pun cateva poze de la respectiva reuniune...
Oricum cred ca v-ati dat seama cine a castigat pariul,mai mult,respectivul Andrei Vladeanu nu a prins nici macar un peste
Si uite cum am ajuns sa primesc 4 sticle de whisky si 2 lazi de bere de la vicecampionii mondiali,iar la ei in magazin langa o poza de-a mea sa scrie: CORNEL IACOB NASUL LUI VLADEANU SI A LUI MATEIANU.
P.S. Intre timp Andrei a dat-o jos ca ii trezea amintiri urate,avea cosmaruri noaptea si nu mai dormea decat cu lanseta in mana...