anunt

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Moose_master
Puncte: 0

anunt

Mesaj de Moose_master »

Tin sa aduc multumiri echipei Senzor si capitanului ei Cornel Rosioru pentru prietenia si caldura cu care m-au primit atunci cand i-am vizitat la WWC 2005 din USA.
Desi eram practic un strain pentru ei, s-au purtat de parca am fi fost prieteni de o viata si acest lucru sincer sa fiu este foarte rar in ziua de azi.
La decernarea premiilor m-au luat cu ei peste tot desi in mod normal nu ar fi trebuit sa am acces acolo. Prin ei am cunoscut toate echipele romanesti care au participat si pentru mine asta a insemnat mult.
Mai mult , la plecare mi-au facut cadou o sumedenie de articole de crap (lucruri pe care aici nu ai de unde sa le cumperi), dar mai ales mi-au dat 10 kg de boillies cu care (asa cum le-am promis) am facut 4 teste in 4 zile diferite, pe 4 balti diferite. Concluzia este ca bilele sunt criminale. L-am disperat pe domnu crap. L-am nadit la inceputul fiecarei partide cu un kg de bile de la senzori, apoi m-am pus pe el. La fiecare 2 ore mai dadeam cu prastia 20-30 de bile. N-am avut niciodata cu niciun fel de bile rezultatele pe care le-am avut cu imputiciunile alea.
Super bile baieti ! Va multumesc inca odata pentru tot.

Firen-tinse-n draci la Hobaia (daca folositi tot imputiciuni de-astea e clar ca iarasi bateti vreun record)

Moose (Niki)
APCR Canadian Branch

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Omoara-i Niki pe crapi.
Era normal sa ne purtam asa, doar eram Romani cu totii.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Noi suntem romani!Noi suntem romani!Noi suntem romani!Noi suntem romani............peste tot ...........dar mai putin in ROMANIA.
The second best is the first loser!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Niki

acum fara gluma , dar cu 1 kg de bolies drept nada si cu 20-30 bile date dupa fiecare peste , in 4 partide de pescuit , inseamna ca ai luat maxim 4-5 crapi / partida ( 2,5 kg de boilies / partida - 1 kg bagat la inceput - 300 grame / dupa fiecare peste - etc ) . Toata nada a fost 10 kg . La 4 partide este posibil sa fii luat 20 crapi - oricum mai mult decit au prins bilele astea in concursul oficial din SUA :lol: :lol: :lol:
E chiar asa bine - adica chiar nu prindeai deloc crap pina nu te-au luminat corifeii nostrii ? Iti dau eu citeva linkuri din SUA de unde iti poti cumpara boilies Mainline Active 8 - la 10 USD / kg . Asata in cazul in care vrei sa faci diferenta !

Moose_master

adresa

Mesaj de Moose_master »

Val,

Eu de felul meu nu mint. Cand afirm ceva te rog sa ma crezi pe cuvant. Aici nu este vorba numai de nada. Densitatea crapului in apa este diferita de Romania. AICI ESTE FOARTE MULT CRAP. Pe cuvant de onoare.
Cat despre bilele de la senzori am fost iarasi sincer : am dat cu racheta NUMAI 1 kg de imputiciuni de-alea dupa care l-am asasinat. Apoi mai dadeam din cand in cand cate 20-30 de bile. 20 de crapi iau de regula o partida (de dimineata de la 6 pana seara pe la 10) daca ma tin de ea. Spun asta pentru ca fac numeroase teste si deci ori nu mai pescuiesc clasic, ori am lanseta scoasa din apa, ori de-astea. 20 de crapi pe zi este o zi bunuta in care ai avut nada corespunzatoare.
De regula eu ori nu am boiles (nu am de unde sa iau), ori cele pe care le am sunt ieftine si la propriu si la figurat, cert este ca cu bilele senzorilor am avut cel mai bun raspuns din balta. De cateva ori lansam, iar cand atasat intinzatorul de fir baitrunner-ul o lua razna. Era chiar excitant, pe bune.
Cat despre linkul respectiv ti-as fi recunoscator daca mi l-ai da. Chiar am nevoie de bile bune.

Stima,

Moose

P.S. Sunt atat de zgarcit la bile (motivele ti le-am spus) incat am dat cu aceeasi bila pe carlig 8 ore (12 crapi). Incredibil , nu ???
APCR Canadian Branch

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

RECLAMA :) RECLAMA :) MARKETING :) RECLAMA :) :)

Moose_master

???

Mesaj de Moose_master »

reclama ... la ce ? la baltile de pe partea cealalta a globului.... ???? la bilele senzorilor ? .... poate (dar pe mine m-au uimit) ....
la altceva .... nu vad la ce as putea face reclama ... si oricum eu urasc reclama... este cel mai suparator lucru posibil.

Apropo, ieri am luat 5 soiuri de peste in acelasi loc si la aceeasi momeala (rama) : crap(1), salau(2), somn(vreo 5) (si pitic si de-ala mare), anghila(1), biban de piatra si biban de-al nostru(multi). Am poze facute la fata locului. Mai ales anghila, este super.

Moose
APCR Canadian Branch

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@niki

Hai sa lasam frustarile personale ale unora si sa ne vedem de pescuitul nostru ! Iti multumesc ptr cuvintele de lauda si sper sa putem gasi o modalitate sa-ti trimitem boilesuri de aici. Numai bine si fir intins, tinem legatura pe privat !

@gabi
Vezi ca avem reclama in Aventuri la pescuit, nu-l suni pe Sorin Dragoi sa-i faci observatie ca ne-a laudat boilesurile ? :oops: Nu cred ca este problema ta ? Oricum boilesurile noastre nu cred ca mai au nevoie de reclama : au adus Romaniei titlul de vicecampioana mondiala si detin recordul mondial la cantitatea de peste prins in 100 de ore !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladut

fratele meu - ca sa fim bine intelesi , nu am spus ca boilesuriele voastre nu sunt excelente ( stii faza cu cobra si iarba ) . Dar prea a prins mult Niki cu numai 10 kg ! Aici era spilul :lol: :lol: M-a lamurit omul acum ca prins si 8 crapi cu 1 bila - deci asta este :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

S-ar putea sa fie vorba de vreo 15 kg ! Si nu uita ca in Canada legea iti da voie sa pescuiesti cu 1 lanseta.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”